Autoverzekering berekenen en afsluiten

Hoeveel gaat u besparen op uw autoverzekering? Bij ons kunt u gemakkelijk en snel autoverzekeringen met elkaar vergelijken en afsluiten. Wij werken samen met verschillende grote verzekeraars die zowel rechtstreeks als enkel via tussenpersonen zijn te benaderen. Naast de gewone WA-verzekering of Allrisk verzekering bieden wij aanvullende dekkingen en zelfs extra clausules waardoor wij u altijd het beste aanbod in de markt kunnen aanbieden.

Autoverzekering berekenen

Bij ons bent u volledig vrij in het kiezen van de dekking voor uw autoverzekering. Bij vragen staat een vakkundig adviseur graag voor u klaar. Heeft u toch een schade gereden? Dan krijgt u persoonlijke begeleiding terwijl u ook per e-mail op de hoogte wordt gehouden omtrent uw schade. Via de aangesloten schadebedrijven krijgt u 10 dagen gratis vervangend vervoer, een snelle afwikkeling en een lager of zelfs geen eigen risico. Bij sterreparatie is natuurlijk geen eigen risico van toepassing.

Autoverzekering berekenen

Voordelen van onze Autoverzekering

  • Mogelijkheid voor aanschafwaarde of nieuwwaarde
  • Altijd maatwerkadvies omtrent SCM-klasses
  • Extra korting bij tweede gezinsauto’s
  • Exclusieve samenwerkingen voor bijzondere auto’s
  • Tot wel 80% korting voor schadevrije jaren

Autoverzekering informatie en service

Autoverzekering vergelijken

Bereken online uw persoonlijke premie en sluit direct een oldtimerverzekering voor uw auto af.

Autoverzekering vergelijken

Informatie autoverzekering

Pechhulp voor uw auto

Speciaal voor uw auto bieden wij pechhulp waarmee u goed wordt geholpen, door heel Europa.

Pechhulp voor uw auto

Aanschafwaarde / Nieuwwaarde

Bij ons is het mogelijk om uw auto te verzekeren op basis van aanschafwaarde of nieuwwaarde. Bij aanschafwaarde is het wel van belang dat u uw auto bij een dealer heeft gekocht, er is tenslotte een aanschafnota nodig waarmee de aanschafwaarde wordt aangetoond. Fabrieksnieuwe auto’s kunnen vanzelfsprekend op basis van nieuwwaarde worden verzekerd. In veel gevallen duren deze regelingen 24 of 36 maanden en wordt er in veel gevallen daarna een afschrijving toegepast.

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.