Autoverzekering

Via Oldtimer-Verzekering.nl kunt u direct de premie voor uw autoverzekering berekenen bij meerdere verzekeraars. Zo kunnen wij u altijd een zeer voordelige aanbieding doen. U bent bij ons niet verplicht om ook uw dagelijkse auto bij ons te verzekeren, maar u bent natuurlijk van harte welkom. Heeft u vragen? Dan staat een vakkundig adviseur graag voor u klaar.

volvo-v40

Online

Doordat wij grotendeels online werken besparen wij flink op onze kosten, wat u weer merkt in de premie. Daarnaast is het mogelijk om direct een berekening te maken en uw verzekering af te sluiten. Bij schade staan wij u natuurlijk graag te woord. Ook voor vragen over de dekking kunt u bij ons terecht.

Onafhankelijk

Oldtimer-Verzekering.nl is de onafhankelijke tussenpersoon tussen aanbieder en afsluiter. Wij hebben geen financiële verplichten of productieverplichtingen aan getoonde aanbieders. Voor u betekent dit een volledig onafhankelijk aanbod.Wij geven een eerlijk overzicht van goedkope autoverzekeringen. Daarnaast bieden wij een grote variatie aan dekkingen.

Acceptatie negatieve schadevrije jaren

Het komt regelmatig voor dat jonge bestuurders een keer schade rijden, waardoor zij gemiddeld 5 schadevrije jaren terugvallen. Hierdoor kan het zijn dat de  opgebouwde jaren negatief worden. In deze gevallen komt het voor dat premies enorm stijgen of verzekeraars de verzekering opzeggen. Wij bieden een speciaal maatwerk aanbod, tot -6 schadevrije jaren, maar kijken wel kritisch naar uw schadeverleden. Voor het maatwerkaanbod dient u even een offerteaanvraag in te dienen, via de vergelijker is het helaas nog niet mogelijk om dit te berekenen.

Voordelen van onze autoverzekering

  • Autoverzekeringen bij de grote verzekeraars
  • Tot wel 80% korting voor uw schadevrije jaren
  • Digitale polis bij het afsluiten van de verzekeringen
  • Een professioneel team wat u graag te woord staat.

Bent u enthousiast geworden over onze autoverzekering? Dan kunt u direct online een offerte aanvragen of uw premie berekenen en desgewenst uw verzekering afsluiten!

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.

Voordelen

  • Snel een overzicht voor de beste autoverzekering
  • Vergelijk en sluit direct uw verzekering af
  • Hulp van professionele adviseurs

Hulp nodig?
Bel: 0183-201115

Offerte

Wilt u een aanbod op maat? Doe een offerteaanvraag!