Goedkoopste klassiekerverzekering

De goedkoopste klassiekerverzekering vindt u bij oldtimer-verzekering.nl. Hier kunt u snel en voordelig uw klassiekerverzekering online afsluiten, waardoor u direct met uw klassieker de weg op kunt. Met vergelijkingen tussen meer dan 15 aanbieders zijn wij de grootste vergelijker van Nederland. Wij bieden u het meest complete aanbod aan, van zowel de grote als kleinere specialistische verzekeraars. Bij oldtimer-verzekering.nl staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een persoonlijk advies te bieden.

Klassiekerverzekering vergelijken

Via onderstaande link kunt u op onze website kunt u snel en gemakkelijk een voordelige oldtimerverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten. U hoeft hiervoor alleen maar het merk van uw auto, het bouwjaar, de gewenste dekking, het aantal gereden kilometers per jaar en uw geboortedatum in te vullen. Als u lid bent van een klassiekerclub die is aangesloten bij de FEHAC, kunnen we u zelfs nog een extra korting bieden. Als u speciale vragen hebt, bijvoorbeeld het verzekeren van een sportwagen of semi-oldtimer, dan is dit ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag verder.

Begin met vergelijken

Voordelen goedkope klassiekerverzekering

  • Lagere premie bij een oudere auto
  • Gemakkelijk vergelijken van uw klassiekerverzekering
  • Ook zonder kenteken kunnen wij uw klassieker verzekeren
  • Een bedenktijd van 14 dagen
  • Uw verzekering snel online afsluiten
  • Dé klassieker specialist van Nederland
  • Ook klassiekerverzekeringen voor semi-oldtimers

Besparen op uw klassiekerverzekering

Het is te adviseren om op het aantal gereden kilometers van uw klassieker te letten bij het afsluiten van een verzekering. Minder gereden kilometers betekent namelijk een lagere premie. Wij kijken graag met u mee en passen zo nodig het aantal kilometers aan, om te zorgen dat u nooit onder- of oververzekerd bent. Ook de dekking is belangrijk, de goedkoopste optie, kan u soms uiteindelijk duur komen te staan. We willen u graag adviseren alleen een casco-dekking inclusief een taxatieclausule te kiezen. Sommige verzekeraars keren namelijk geen taxatiewaarde uit, zelfs als u ze wel een taxatierapport heeft gestuurd. Verder is het verstandig om de polisvoorwaarden goed na te lezen. Verzekeraars kunnen bijvoorbeeld verwachten dat er extra beveiligingsmaatregels getroffen worden.

Goedkoopste klassiekerverzekering

Pechhulp voor uw klassieker

Voor klassiekers bieden wij pechhulp aan, om te zorgen dat u goed geholpen wordt in geval van pech.

Pechhulp voor uw klassieker

Informatie klassiekerverzekering