Klassieker verzekering

Sluit gemakkelijk en snel uw klassieker verzekering af via Oldtimer-Verzekering.nl. Bij ons is het mogelijk om een vergelijk te maken tussen uit meer dan 10 klassiekerverzekeraars. Daarbij kunnen wij rekening houden met uw wensen voor bijvoorbeeld toer- en puzzelritten. Als specialist denken wij graag met u mee en delen wij uw passie voor klassieke auto’s.

klassieker verzekeringNaast een goedkope klassieker verzekering (WA) bieden wij ook de mogelijkheid om uw klassieker op basis van taxatiewaarde te verzekeren. Bij het verzekeren op basis van taxatiewaarde is er nooit een discussie over de uiteindelijk uit te keren waarde bij bijvoorbeeld diefstal of totaalverlies van de auto bij een aanrijding. Daarnaast bieden wij een degelijke pechhulp verzekering en extra aanvullende dekkingen.

Voordelen klassieker verzekering

  • Hoe ouder de, hoe lager de premie.
  • Snel vergelijken van uw klassieker verzekering.
  • Specialisten die u graag te woord staan voor uw vragen.
  • Ook voor klassiekers zonder Nederlands kenteken of in restauratie.
  • Dé specialist van klassieker verzekeringen.

Klassieker verzekering informatie en service

Klassieker verzekering vergelijken

Bereken uw persoonlijke premie en sluit direct online een klassieker verzekering voor uw auto af.

Klassieker verzekering vergelijken

Informatie klassieker verzekering

Pechhulp voor uw klassieker

Speciaal voor klassiekers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw klassieker

Klassieker verzekering vanaf 15 jaar

Voor jonge klassiekers hebben wij de mogelijkheid om deze ook als klassieker te verzekeren. Hierbij werken wij op dezelfde manier als bij de gewone klassiekerverzekering, kortom een lage premie bij lage kilometers. Daarnaast is het geen probleem  om deze op basis van taxatiewaarde te verzekeren. Wel moet uw klassieker in het Onschatbare Klassieker Jaarboek zijn vermeld om in aanmerking te komen voor dit product. Hiervoor kunt u altijd even bellen met ons kantoor, wij lichten dit graag voor u toe. Daarnaast bespreken wij graag met u de beste mogelijkheden voor uw klassieker.