Klassiekerverzekering vergelijken

Een klassiekerverzekering vergelijken en afsluiten gaat makkelijk via Oldtimer-verzekering.nl. Wij bieden u enkel de echte klassiekerverzekering vanaf € 4,- per maand aan, in plaats van een gewone auto verzekering. U kunt bij ons een klassieker verzekering af sluiten tot maximaal 15.000 kilometer per jaar. Sommige verzekeraars gaan er vanuit dat u een dagelijkse auto in bezit heeft, u bent niet verplicht om deze ook via ons te verzekeren.

Als gespecialiseerd klassiekerverzekeraar werkt Oldtimer-verzekering.nl samen met zowel de grote als kleinere verzekeraars van Nederland. Dit zijn zowel de rechtstreeks te benaderen verzekeraars, als de verzekeraars die alleen via tussenpersonen te bereiken zijn. Bij ons bent u volledig vrij in het kiezen van de dekking voor uw klassiekerverzekering. Als u vragen heeft staat er een gespecialiseerde adviseur voor u klaar. Sluit nu uw klassiekerverzekering af bij dé klassieker specialist van Nederland.

Klassiekerverzekering vergelijken

Voordelen klassiekerverzekering

  • Een lagere premie voor oudere auto’s
  • Voor semi-oldtimers kit-cars bieden wij exclusieve mogelijkheden
  • Ook een klassieker zonder Nederlands kenteken kunnen wij verzekeren
  • Speciale tarieven voor klassieker collecties
  • Direct online afsluiten en makkelijk vergelijken
  • Ons professionele team staat u graag te woord

Klassiekerverzekering vergelijken

Als de meest volledige vergelijker van klassieker verzekeringen van Nederland, vergelijken wij meer dan 15 klassiekerverzekeraars voor u. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Unigarant, De Goudse, London Verzekeringen, ASR, REAAL en Bovemij. Op basis van premie en voorwaarden kunnen wij op deze manier altijd een passende selectie voor u maken. Wij wijzen u graag op de dekkingen die voor u van belang zijn. Dekkingen waarbij u hier aan kunt denken zijn bijvoorbeeld het recht op het wrak bij total loss, repatriëring of pechhulp. Ook hebben wij speciale tarieven voor de bezitters van een collectie klassiekers en bieden we altijd een passend aanbod voor uw situatie.

Informatie en service

Klassiekerverzekering vergelijken

Bereken hier uw persoonlijke premie en sluit direct online een klassiekerverzekering voor uw auto af.

Oldtimerverzekering vergelijken

Informatie klassiekerverzekering

Pechhulp voor uw klassieker

Speciaal voor klassiekers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw klassieker