Oldtimer motorverzekering, vanaf 28,- euro per jaar

Voor uw klassieke motor is een goede verzekering een must.  Daarom verzekeren wij klassieke motoren die hobbymatig worden gebruikt. Standaard bieden wij een zeer lage premie voor een WA-verzekering en is dit uit te breiden met een casco dekking op basis van getaxeerde waarde. Deze verzekeringen zijn gemaximeerd tot 5.000 of 7.500 kilometer per jaar.

oldtimer-motor

Bij veel verzekeraars wordt er gewerkt met een jaardekking of een dekking met winterstop. Bij ons heeft u met uw oldtimer motor standaard een lage premie waarbij er dekking is voor het hele jaar. Omdat er met klassiekers weinig wordt gereden bent u niet verplicht om schadevrije jaren aan te tonen bij het afsluiten van de verzekering. Heeft u een motor waar u meer kilometers mee rijdt? Dan bieden wij u daar graag een passende aanbieding voor aan. Hierbij is het mogelijk om zelfs nieuwe motoren, of onbeperkte kilometers te verzekeren. Bij deze verzekering wordt echter wel weer gewerkt met schadevrije jaren. U bent vanzelfsprekend niet verplicht om uw auto of motor bij ons te verzekeren, naast uw oldtimer motor.

Is mijn motor wel of geen oldtimer?

Wij kijken met name naar het gebruik van uw motor. Oldtimer motoren die recreatief en dus beperkt worden gebruikt kunnen worden verzekerd op onze oldtimerverzekering. Motoren waar veel kilometers mee worden gereden en bijvoorbeeld niet in een droge garage staan zijn hiervoor niet bestemd.

Wilt u toch liever even overleggen over uw motor? Neem dan even telefonisch of per e-mail contact met ons op, wij staan u graag te woord voor al u verzekeringsvragen.

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.

Voordelen

  • Uw motor verzekeren op basis van taxatiewaarde
  • Extra korting bij lidmaatschap van een officiële club
  • Uw verzekering is dagelijkse opzegbaar

Hulp nodig?
Bel: 0228-745051

Offerte

Wilt u een aanbod op maat? Doe een offerteaanvraag!