Oldtimer verzekeren

Uw oldtimer verzekeren op de manier zoals u dat wilt. Bij Oldtimer-Verzekering.nl is het geen probleem om uw oldtimer verzekeren, het is zelfs niet verplicht om uw dagelijkse auto ook bij ons te verzekeren. Zelfs voor oldtimers op Diesel of LPG hebben wij mogelijkheden. Om het gemakkelijk te houden werken wij niet met schadevrije jaren, maar kijken wij meer naar het gebruik van uw oldtimer. Op deze manier krijgt u altijd een eerlijke premie. Hoe minder kilometers, hoe lager de premie van uw oldtimerverzekering.

oldtimer verzekerenAls gespecialiseerd oldtimerverzekeraar zijn wij dagelijks actief met het verzekeren oldtimers. Zo hebben wij een groot netwerk van dealers, taxateurs en reparateurs. Door onze intensieve contact met verzekeraars kunnen wij gemakkelijk voor u technische vragen neerleggen. Zelfs voor bijzondere risico’s werken wij samen met verzekeraars uit Engeland en de Verenigde Staten.

Voordelen oldtimerverzekering

  • Hoe ouder uw auto, hoe lager de premie.
  • Exclusieve mogelijkheden voor jonge oldtimers.
  • Gemakkelijk vergelijken en afsluiten van de goedkoopste oldtimerverzekering.
  • Een professioneel team wat u graag te woord staat.
  • Ook verzekeringen voor oldtimers zonder Nederlands kenteken of geschorste oldtimers.

Oldtimerverzekering informatie en service

Oldtimer verzekeren

Bereken uw persoonlijke premie en sluit direct online een oldtimerverzekering voor uw auto af.

Oldtimerverzekering berekenen

Informatie oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw oldtimer

Wanneer is een auto oldtimer?

Wij verzekeren oldtimers vanaf 10 jaar oud op het goedkope oldtimer verzekeringstarief. Daarnaast kunnen wij uw oldtimer verzekeren indien deze dagelijks wordt gebruikt voor woon- en werkverkeer. Oldtimers waar minder mee wordt gereden hebben vanzelfsprekend recht op een lagere premie. Wel kijken verzekeraars kritisch of uw auto wel als oldtimer wordt bestempeld. In het Onschatbare Klassieker Jaarboek kunt u deze informatie snel en gemakkelijk terugvinden. Ook veel jonge modellen kunnen als semi-oldtimer of sporttimer worden verzekerd. Twijfelt u of uw auto wordt bestempeld als klassiek? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.