Talbot oldtimer verzekering

Een Talbot oldtimer verzekering afsluiten doet u het goedkoopst via oldtimer-verzekering.nl. Via onze website kunt u 13 verzekeraars met maar liefst 23 verschillende oldtimer verzekeringen vergelijken. Wij tonen gelijk wat in uw geval de beste optie is met de juiste voorwaarden. Heeft u een semi oldtimer? Geen probleem, via onze website kunt u ook een semi oldtimerverzekering afsluiten. Zo kunt u alsnog profiteren van het goedkope oldtimer tarief.

Behalve het afsluiten van een standaard autoverzekering, kunt u uw klassieker bij ons ook op taxatiewaarde verzekeren. Hiervoor moet uw auto natuurlijk wel juist getaxeerd zijn. Hiermee kunnen we u helpen, door u in contact te leggen met een taxateur bij u in de buurt. We werken samen met een groot netwerk aan taxateurs. Zo is er altijd een taxateur in uw omgeving die langs kan komen.

Wanneer u uw auto voor langere tijd aan het restaureren bent of deze nog geen kenteken heeft, kunnen we uw oldtimer ook op basis van het chassisnummer verzekeren. Het is goed om te weten dat een auto tijdens restauratie alleen te verzekeren is voor het brand en diefstal risico. Het rij-risico is alleen te verzekeren in overleg, bijvoorbeeld voor ritten naar het RDW. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bereken uw premie

Talbot oldtimer verzekering


Merken die wij ook verzekeren:

Ook als oldtimer te verzekeren:

  • Talbot Horizon GL (1979-1986)
  • Talbot Solara (1980-1986)
  • Talbot Tagora (1980-1984)
  • Talbot Samba (1981-1986)

Talbot oldtimer verzekering informatie en service

Oldtimerverzekering vergelijken

Vergelijk uw oldtimerverzekering en sluit direct online uw Talbot oldtimerverzekering voor uw klassieker.

Oldtimerverzekering vergelijken

Informatie oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw oldtimer