Triumph Oldtimerverzekering

Bent u de trotse eigenaar van een Triumph? Via Oldtimer-Verzekering.nl kunt u deze snel en gemakkelijk online uw Triumph oldtimerverzekering afsluiten. Naast het verzekeren van Nederlandse Triumph’s is het bij ons ook mogelijk om oldtimers te verzekeren op basis van het chassisnummer. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld nog geen kenteken heeft of de auto langdurig restaureert. Let wel, tijdens een restauratie is de auto enkel te verzekeren voor het brand en diefstal risico. Het rij-risico is enkel in overleg te verzekeren voor ritten naar het RDW bijvoorbeeld.

Wij zijn van mening dat bij een bijzondere oldtimer als een Triumph een goede oldtimerverzekering hoort. Daarom bieden wij een zeer voordelig tarief met de beste voorwaarden in de markt.  Net als bij de gewone autoverzekering kunt u kiezen uit een WA-dekking, een WA-dekking met beperkte casco of een WA-dekking met volledig casco (AllRisk). Echter, we bieden speciale mogelijkheden voor bijvoorbeeld verzekeren op basis van taxatiewaarde.

Voor meer informatie over het verzekeren op basis van taxatiewaarde staan wij u graag te woord. Het is namelijk zonde als uw auto is getaxeerd door een taxateur die niet aan de eisen van uw gekozen verzekeraar voldoet. Om dit te voorkomen kunt u altijd even met ons in overleg treden. Als liefhebber van klassieke auto’s helpen wij u natuurlijk graag! Daarnaast denken wij graag met u mee omtrent beveiligingseisen en het aantal kilometers voor uw oldtimerverzekering.

Bereken uw premie

Triumph oldtimerverzekering


Clubkorting via:

Merken die wij ook verzekeren:

  • Austin
  • Jensen
  • Mini
  • TVR
  • Rover

Triumph verzekering informatie en service

Oldtimerverzekering vergelijken

Vergelijk uw oldtimerverzekering en sluit direct online uw Triumph oldtimerverzekering voor uw klassieke Triumph af.

Oldtimerverzekering vergelijken

Informatie Triumph verzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw oldtimer

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.