Oldtimerverzekering berekenen

Bij alle aanbieders is het mogelijk een oldtimerverzekering berekenen. Wij van Oldtimer-Verzekering.nl maken de grootste vergelijking tussen meer dan 15 oldtimerverzekeraars die ieder ook nog hun eigen producten hebben. Hierdoor hebben wij altijd voor u de beste aanbieding op basis van voorwaarden en premie. Doordat wij volledig onafhankelijk werken maakt u bij ons altijd de beste keus. Daarnaast besteden wij zeer veel aandacht aan het duidelijk toelichten van de polisvoorwaarden. In sommige gevallen is goedkoop namelijk duurkoop en vice versa.

Doordat wij marktleider zijn op het gebied van semi-oldtimers hebben wij dagelijks contact met verzekeraars over het op maat verzekeren van bijzondere auto’s. Daarom bent u ook bij ons aan het juiste adres voor het verzekeren van een bijzondere oldtimer, wij worden niet snel verrast door een exotisch merk of model. Wij spreken namelijk dezelfde taal als de autoliefhebber en zijn zelf ook autogek.

Oldtimerverzekering berekenen

  • Vergelijk meer dan 15 oldtimerverzekeraars.
  • U kunt op ieder moment uw oldtimer verzekeren, ook in het weekend.
  • Ook voor jonge bestuurders hebben wij een passende oplossing.
  • Wij kennen alle beveiligingsmaatregelen, per verzekeraar.
1032
1032

Voor het verzekeren op basis van taxatiewaarde (veelal bij beperkt en volledig casco) is een taxatierapport bij verzekeraars een vereist. Er zijn namelijk oldtimers in concoursstaat en oldtimers waar dagelijks mee wordt gereden. Een taxatierapport mag veelal bij aanvang van de verzekering maximaal 6 of 12 maanden oud zijn. Bij een ouder taxatierapport kloppen vaak de gegevens niet, denk hierbij bijvoorbeeld aan de kilometerstand. Daarnaast zijn er merken die in ‘de lift’ zitten zoals oude Porsches of die juist minder populair zijn geworden zoals oude Mercedessen door de nieuwe oldtimerregeling.

Oldtimerverzekering berekenen informatie en service

Oldtimer verzekeren

Bereken uw persoonlijke premie en sluit direct online een oldtimerverzekering voor uw auto af.

oldtimer verzekeren

Informatie oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

pechhulp voor uw oldtimer