Oldtimer collectie verzekeren

Speciaal voor de verzamelaar of belegger van oldtimers is er de collectieverzekering waarin wij een oldtimer collectie verzekeren. Waar ‘gewone’ oldtimerverzekeringen ervan uitgaan dat u jaarlijks toch wel 5.000 kilometer per jaar rijdt begrijpen wij dat dit bij een verzameling een stuk lastiger is. U kunt tenslotte maar in een auto tegelijk rijden. Daarnaast hebben vaak lang niet alle auto’s een Nederlands kenteken, maar hebben deze een ‘slapend’ buitenlands kenteken. Ook deze auto’s kunnen wij verzekeren tegen brand en diefstal.

Voordelen van onze verzekering voor oldtimer collecties:

  • Wij bieden de beste premie aan met de best passende voorwaarden toegespitst op uw situatie.
  • Ook voor buitenlandse auto’s of verzekeren op chassisnummer (bv. restauratieprojecten of circuitauto’s).
  • Alle auto’s zijn te verzekeren op getaxeerde waarde.
  • Geen strenge beveiligingseisen voor uw oldtimerverzameling.
  • Samenwerkingen met de beste verzekeraars wereldwijd.

Uw adviseur, Mark Reus:

  • Persoonlijk advies bij u thuis, of op de zaak.
  • Deelt dezelfde passie: oldtimers/youngtimers.
  • Veel kennis en ervaring op het gebied van klassiekers.
  • Groot netwerk van dealers, verzekeraars en taxateurs.

Contactgegevens

Telefoon 073-6924831

Email reus@vlc-partners.nl

Bezoekadres

Statenlaan 8, 5223LA ‘s-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 1999, 5200 BZ ‘s-Hertogenbosch

Neem contact op

Memorabilia

Ook memorabilia is voor ons mee te verzekeren voor standaard € 5000,- Denk hierbij aan brochures, badges, emaille en modelauto’s. Wilt u reserve-onderdelen of andere bijzonderheden meeverzekeren. Dan denken wij graag met u mee.

Kunst

Bezit u naast oldtimers ook  kunst? Dan maken wij graag een aanbod voor uw gehele verzekeringspakket. Ons expertise reikt namelijk verder dan enkel en alleen oldtimers en youngtimers.

745
745

Onze persoonlijke aanpak

Aangenaam, mijn naam is Mark Reus. Eigenaar/Verzekeringsadviseur bij Oldtimer Verzekeringen. Als niche-speler ben ik in 2011 begonnen met het verzekeren youngtimers (semi-oldtimers), waarin wij inmiddels marktleider zijn. Mijn ambitie is om hét adres te zijn voor het verzekeren van bijzondere auto’s (oldtimers, youngtimers en sportauto’s). Door ons specialisme is onze werkwijze anders en begrijpen wij uw wensen.

Waar u bij andere aanbieders slechts een ‘nummertje’ bent kies ik voor de persoonlijke aanpak. Het is niet zo dat wij bij u de deur platlopen, maar als u een vraag heeft dan nemen wij voor u de tijd om dit uit te zoeken en juist toe te lichten.

Onze persoonlijke aanpak
Onze persoonlijke aanpak

Oldtimer collectieverzekering informatie en service

Ook voor ‘slapende’ kentekens

Naast Nederlands gekentekende oldtimers kunnen wij ook oldtimers op chassisnummer tegen taxatiewaarde verzekeren. Mocht u in de toekomst van plan zijn om de oldtimer weer te verkopen, dan is dat geen enkel probleem.

Op taxatiewaarde verzekeren

Uw oldtimer collectie verzekeren kan volgens onze mening het beste op basis van taxatiewaarde. Zo krijgt u achteraf nóóit een discussie met de verzekeraar over de waarde van uw collectie. Wij hebben dagelijks contact met de beste oldtimer taxateurs uit de markt.

Walt grace vintage

Deze foto’s komen van Walt grace vintage in Miami. Mocht u op zoek zijn naar een bijzondere klassieker, mooie gitaar of een stuk kunst. Bij hen bent u aan het juiste adres.