Oldtimer verzekeringen

Wij verzekeren uw passie

Het verzekeren van bijzondere auto’s is onze dagelijkse bezigheid. Of het nu gaat om oldtimers, youngtimers, sportwagens of zelfs een hele verzameling. Wij zijn u graag van dienst. Daarbij is niet enkel een goede premie van belang, ook de juiste voorwaarden zijn enorm belangrijk. Als specialist bieden wij verzekeringen die uniek zijn in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Hierin kiezen wij voor persoonlijk contact met onze klanten zodat wij weten met wie wij zaken doen. Door op deze manier te werken kunnen wij de beste premies en voorwaarden aanbieden.

Gespecialiseerd oldtimer verzekeraar

Als gespecialiseerd oldtimerverzekeraar zijn wij dagelijks actief met het verzekeren oldtimers. Zo hebben wij een groot netwerk van dealers, taxateurs en reparateurs. Door onze intensieve contact met verzekeraars kunnen wij gemakkelijk voor u technische vragen neerleggen. Zelfs voor bijzondere risico’s werken wij samen met verzekeraars uit Engeland en de Verenigde Staten.

Neem contact op

Voordelen

  • Hoe ouder uw auto, hoe lager de premie van uw oldtimer.
  • Exclusieve mogelijkheden voor auto’s semi-oldtimers.
  • Gemakkelijk vergelijken en afsluiten van uw oldtimerverzekering.
  • Een professioneel team wat u graag te woord staat.
  • Ook verzekeringen voor auto’s zonder Nederlands kenteken.
  • Speciale premies voor oldtimer collecties.
Premie berekenen
Voordelen
Voordelen

Wanneer kun je een oldtimer verzekeren?

Wanneer heeft u een oldtimer en dus oldtimerverzekering nodig? Over de vraag wannéér u een auto de titel oldtimer mag geven bestaat desondanks nog veel onduidelijkheid, zeker omdat de afgelopen jaren de regels voor autobezitters meerdere keren zijn gewijzigd door de Nederlandse overheid. 

Lees meer

Taxatiewaarde

Bij ons is het mogelijk om uw oldtimer te verzekeren op basis van taxatiewaarde. Een onafhankelijke taxateur komt bij u langs om uw auto te taxeren. De getaxeerde waarde van deze taxateur wordt speciaal op uw polis aangetekend. Bij totaalverlies wordt deze waarde uitgekeerd minus het eventuele eigen risico. Het taxatierapport heeft altijd een beperkte geldigheid aangezien de waarde van een auto in de toekomst kan veranderen. Daarom is in de meeste gevallen de maximale geldigheid van een rapport twee of drie jaar.

Lees meer
check

Verzekeren op taxatiewaarde

Uw oldtimer verdient de beste voorwaarden. Wij brengen u in contact met een taxateur zodat u achteraf nooit discussie heeft over de bijzonderheid van uw oldtimer.

check

Zaken doen met petrolheads

Als liefhebber spreken wij dezelfde taal. Dat werkt prettig bij het aangaan van de verzekering, en al helemaal bij een schade.

check

Maatwerk verzekeren

Kunt u niet online een premie berekenen omdat uw situatie meer aandacht vraagt? Wij helpen u graag op weg! Neem contact met ons op.

check

DE BESTE DEKKING VOOR UW OLDTIMER

check

GESPECIALISEERD IN HET VERZEKEREN VAN BIJZONDERE AUTO’S

check

ADVIES VAN EEN PETROLHEAD DIE MET U MEEDENKT

check

FEHAC ERKENDE KLASSIEKERVERZEKERING

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief