Tel: E-mail: Aangesloten bij: Routebeschrijving

Taxateurs

Autotaxatie Driebergen

Klaas de Jong is eigenaar van Auto Taxatie Driebergen, de autoriteit op het gebied van taxatie van een youngtimer of classic car.

Nobel Expertise, Purmerend

Deskundige motorvoertuigen&techniek / Register taxateur / schade expert / contra expert

Jonker Wesdorp B.V., Nieuw Vennep

Jonker Wesdorp B.V. is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van schade-expertise en taxatie van motorvoertuigen.

Waardetaxaties.nl, Gendringen

Waardetaxaties.nl is een allround kantoor waar u terecht kunt voor uw taxaties voor de verzekeringen en uw BPM-taxaties.

De Jong Klassieker Taxaties, Sneek

Hét adres voor het taxeren van uw oldtimer, klassieker of semi-oldtimer in de omgeving Friesland.

Simon-Expertise, Munstergeleen

Vanuit Munstergeleen verzorgd Simon-Expertise taxaties van oldtimers, hedendaagse voertuigen en custom cars.

Ralph Kattenberg Expertise-Taxatie, Nieuw Vennep

Ralph Kattenberg is actief als BPM-taxateur en taxateur voor oldtimers en semi-oldtimers vanuit Nieuw Vennep.

Dommershuizen Taxaties, Zwanenburg

Taxaties van oldtimers en klassiekers, voor een taxatierapport als bedoeld in art 7:960 BW.

Moesenbroeck, Giessenburg

Als liefhebber van Engelse en Franse klassiekers taxeert Bas van Genderen graag uw oldtimer of semi-oldtimer.

Maikel de Munnik Taxaties, Waalwijk

De Munnik is sinds 1957 actief in de antieke en klassieke autobranche. Sinds 1990 door de Arrondissementsrechtbank te 's-Hertogenbosch beëdigd als makelaar, taxateur in antieke, klassieke en exclusieve automobielen.

Gratama & Luxwolda, Andijk

Augustijn Auto Expertise, Ulvenhout

Voor taxatie van uw voertuig kunt u op kantoor te Ulvenhout (076) terecht, op verzoek echter ook bij u aan huis/zaak. Om u nog beter van dienst te zijn bieden ze u de mogelijkheid om ook s’ avonds of op zaterdagochtend uw auto/motor te laten taxeren.

Bramer Taxaties, Den Ham

Bramer taxaties is uw partner voor een deskundige onafhankelijke expertise. Auto’s, oldtimers, youngtimers, campers, motorfietsen, vrachtwagens of mobiele machines.

Ataxaties, Utrecht

Deskundigheid en een persoonlijke benadering zijn sleutelbegrippen in uw contact met Ataxaties. Uw persoonlijke taxateur is ruim 30 jaar actief met de autobranche. Ataxaties richt zich zowel op de particuliere markt als op de zakelijke.

Hugo van Oosterwijk, Akersloot

Hugo van Oosterwijk Taxaties is gespecialiseerd in taxaties van oldtimers, youngtimers en kampeerauto’s. Ze hebben jarenlange ervaring in de automotive industrie, ben FEHAC-erkend en opgenomen in het Nivre register. Met dit rapport kunt u bij vrijwel iedere verzekeraar terecht!

InterClassic’s, Zeewolde

Taxatie-online is een product voor de moderne klassiekerliefhebber. Geen gedoe meer met afspraken op tijdstippen die u eigenlijk niet uitkomen maar lekker makkelijk vanuit uw luie stoel online de taxatie van uw klassieker regelen.

Taxatiebureau Houtman, Vlagtwedde

Taxatie & Expertise Bureau Houtman, al sinds 1979 voor taxatie van uw klassieke voertuigen.

Zeeland Expertise, Goes

Oldtimers, klassieke voertuigen en gepimpte voertuigen kunt u laten taxeren. Dit gebeurt op basis van artikel 7:960 BW (Burgerlijk Wetboek). Deze vervangt het oude artikel 275 WVK. Gedurende de geldigheid van het taxatierapport, dit is meestal 36 maanden, wordt bij schade of diefstal van de taxatiewaarde uitgegaan.

Expertise Bureau Loenen, Lemmer

U kunt terecht voor schadeexpertise, taxatie pleziervaartuig, camper, caravan, brom- en motorfiets, jongtimer of oldtimertaxatie.

Heufs Automotive, Melderslo

Taxeren Oldtimer / Heufs Automotive is een onafhankelijk taxatiebureau voor Young & Oldtimers, gevestigd in Noord-Limburg. Sinds 2002 voeren zij taxatie`s uit aan motorvoertuigen voor verzekeringsdoeleinden, als VRT gecertificeerd register taxateur motorvoertuigen hedendaags en klassiek weten zij als geen ander de waarde van uw geliefde voertuig vast te stellen.

Vitex Druten

Jan Dekkers en Jan-Willem Arendsen doen schade-expertises en taxaties aan zowel klassieke als hedendaagse voertuigen.

Automobiel Taxaties, Druten

Bij Automobiel Taxaties worden landelijk voertuigen voor merkdealers, autohandelaren en particulieren getaxeerd. Voor de BPM-aangifte maar ook voor Youngtimer- en WEV-taxaties.

Best Autotaxaties

Bij Best Autotaxaties bieden ze al meer dan 20 jaar expertise in autotaxaties, techniek en schade. Ze zijn experts in het opstellen van taxatierapporten voor BPM-aangifte en verzekeringen. Met een focus op persoonlijke service zorgen ze voor een snelle afhandeling.