Op onze Hotlist: Porsche Boxster 1997 – 2004

2 januari 2019

Hotlist

Zoekt u nog een leuke sportieve investering voor circa €10.000,-? Dan brengen wij graag de Porsche Boxster bij u onder de aandacht. Een tijdloze klassieker om heerlijk mee te cruisen en zeker voor Porsche begrippen (nog) zeer betaalbaar!

Hoewel de Porsche Boxster al een vierde generatie kent, richten wij ons op de eerste generatie die is geproduceerd vanaf 1997 tot en met 2004. Juist die eerste Boxster generatie kenmerkt zich namelijk door het klassieke en populaire Porsche design.

De enigszins bescheiden afmetingen maken deze sportieve soft-top cabrio vrij wendbaar in de drukkere binnensteden. Naast de sportieve rijstijl en alleraardigste motor onder de kap, kunt u deze prachtige Porsche klassieker met een beetje geluk al voor €10.000,- op de kop tikken.

833

Technische Specificaties

Wat u mag u precies verwachten van de eerste generatie Porsche Boxster? Allereerst een 2,5 liter 6 cilinder boxermotor met 204 pk en achterwielaandrijving. Dankzij de motor ligt het zwaartepunt van de totale auto lager, waardoor deze Porsche die geweldige wegligging heeft en mooi strak stuurt. In 1999 verscheen overigens de S variant met een grotere motor (3,2 liter en 252 pk).

Als we dan toch een nadeel moeten noemen is dat natuurlijk het gebrek aan ruimte voor zowel personen als bagage. Voor echte Porsche liefhebbers kan deze Boxster desondanks een uitstekende investering zijn.

Uw Porsche klassieker verzekeren

Bent u al de trotse eigenaar van een prachtige Porsche klassieker, maar bent u ontevreden over uw huidige verzekering? Reus verzekeringen is gespecialiseerd in het verzekeren van oldtimers en sportwagens. Via onze website kunt u eenvoudig meerdere verzekeringen vergelijken of direct uw premie berekenen

2 januari 2019

Hotlist

Oldtimerverzekering

Bent u al de trotse eigenaar van een oldtimer of zelfs collectie, maar bent u niet tevreden met uw huidige verzekering? Via onze website kunt u eenvoudig een offerte opvragen.

Offerte aanvragen