Op onze Hotlist: De Toyota Supra MK3 (1986–92)

10 april 2018

Hotlist

Hoewel deze derde generatie van de Toyota Supra enigszins uit de spotlights wordt gedrukt door de populaire MK4 Supra, is het juist een interessante investering voor autoliefhebbers. Al vanaf circa $7.800 kunt u de eigenaar van deze sportieve auto zijn!

Geproduceerd tussen 1986 en 1992 is deze Toyota voorzien van onder andere een 3-litermotor van 220 pk. Met een topsnelheid van maximaal 284 km/u is dit ook voor snelheidsduivels een leuke aankoop. Bovendien geniet de bestuurder van moderne gemakken zoals stuurbekrachtiging, ABS en geventileerde remschijven. Hoewel smaken verschillen, kan iedereen het erover eens zijn dat de Supra MK3 een unieke verschijning op de weg is.

Voor de meeste liefhebbers van de Toyota Supra MK4 is het vrij lastig om nog een goed betaalbaar exemplaar te vinden. De verwachting is dat deze trend zich ook binnen de rest van de Toyota Supra familie zal voortzetten, wat dit het ideale moment maakt om in de MK3 te stappen!

Een leuk en eveneens betaalbaar alternatief is de Toyota Supra MK3 Turbo. Belangrijk is wel dat deze in goede conditie verkeert en er niet teveel aan gemodificeerd is.

Via veilingwebsites als Catawiki worden er geregeld Toyota Supra’s van de derde generatie aangeboden.

935

Bent u al de trotse eigenaar van een Toyota klassieker maar zoekt u nog een bijpassende oldtimerverzekering? Als verzekeringsspecialist en liefhebber van oldtimers helpen wij u graag verder! Vergelijk eenvoudig meerdere verzekeraars via onze website of bereken direct uw premie.

10 april 2018

Hotlist

Oldtimerverzekering

Bent u al de trotse eigenaar van een oldtimer of zelfs collectie, maar bent u niet tevreden met uw huidige verzekering? Via onze website kunt u eenvoudig een offerte opvragen.

Offerte aanvragen