Wim Prins biedt vindersloon voor Barn Finds

16 mei 2017

In het nieuws

Liefhebbers van oldtimers opgelet! De zoektocht naar verloren oldtimerparels wordt door autobedrijf Wim Prins nu extra interessant gemaakt. Kent u een oldtimer die in een garage/schuur staat maar niet de liefde krijgt die het verdient? Wim Prins geeft deze oldtimers graag een nieuw leven en stelt daar voor de gouden tipgever een gulle vergoeding van maar liefst €1.000,- tegenover!

Wim Prins is al jaren de specialist in het restaureren, onderhouden en verkopen van oldtimers en youngtimers. Hiervoor heeft het bedrijf een team van zeer bekwame monteurs en adviseurs in huis. Het belangrijkste kenmerk is dat iedereen bij Wim Prins een groot liefhebber van oldtimers/youngtimers is. Zij weten als geen ander een verwaarloosde oldtimer een tweede kans te geven en hoe deze vervolgens het beste kan worden onderhouden. Voor liefhebbers die een oldtimer willen aanschaffen is dit dan ook absoluut het juiste adres.

950

Lucratieve Barn Finds

Het is een tragisch feit dat er nog altijd een ongekend aantal oldtimers verstopt staan in schuren en garages. Vaak ontbreekt het bij de eigenaren aan kennis, interesse of geld om de oldtimer de juiste zorg te geven. Ook worden veel van deze oldtimers simpelweg ‘vergeten’. In een eerder verschenen artikel over Barn Finds gaven wij al een paar voorbeelden van de meest bijzondere exemplaren, waar zelfs de mooiste Ferrari ’s tussen zaten.

Oldtimerspecialist Wim Prins wil daarom de zoektocht naar dergelijke ‘Barn Finds’ kracht bijzetten door een vindersloon te bieden aan eenieder die een concrete tip kan geven over een mogelijke schuurvondst. De beloning van €1.000,- geldt ook voor Barn Finds van familieleden. De belangrijkste eis is dat de eigenaar natuurlijk afstand wil doen van de oldtimer.

Wacht niet langer

De meeste oldtimers die nu stof staan te verzamelen verdienen een tweede, derde of zelfs vierde leven. Aan de eigenaren of tipgevers van deze Barn Finds belooft Wim Prins boven alles de oldtimer in kwestie alle liefde en zorg te geven die het verdient.

Wellicht kent u iemand die bijvoorbeeld onlangs een oldtimer heeft geërfd, maar eigenlijk niet weet wat hij ermee aan moet. Wim Prins kan de oldtimer op zeer vakkundige wijze restaureren en er een nieuwe eigenaar voor vinden die er ook daadwerkelijk van kan genieten.

Kent u een verwaarloosde oldtimer die een beter leven verdient? Via de website van Wim Prins kunt dit eenvoudig melden via een formulier en wie weet bent u binnenkort €1.000,- rijker.

Als specialist in oldtimerverzekeringen en vooral als liefhebbers van oldtimers zijn wij blij met dit soort initiatieven. Wij hopen dat deze actie dan ook veel mooie Barn Finds gaat opleveren. Bent u al de trotse eigenaar van een Barn Find of oldtimer, maar zoekt u nog een goede oldtimerverzekering? Bereken dan hier uw premie.

16 mei 2017

In het nieuws

Oldtimerverzekering

Bent u al de trotse eigenaar van een oldtimer of zelfs collectie, maar bent u niet tevreden met uw huidige verzekering? Via onze website kunt u eenvoudig een offerte opvragen.

Offerte aanvragen