Dodge oldtimerverzekering

Via onze online rekenmodule kunt u gemakkelijk en snel een Dodge oldtimerverzekering afsluiten. Oldtimer-verzekering.nl is dé specialist op het gebied van oldtimerverzekeringen. Wij kennen uw auto en weten hoe we deze het beste kunnen verzekeren. Onze online rekenmodule geeft u de mogelijkheid om gemakkelijk te vergelijken tussen wel 13 verzekeraars, waarvan we zelfs 23 verschillende verzekeringen aanbieden. We helpen u op deze manier om uit te vinden welke verzekering het beste bij u en uw klassieker past. Bovendien heeft u binnen enkele minuten al een verzekering afgesloten.

Bij vragen of wanneer u meer informatie wilt, kunt u gerust contact opnemen. Graag zelfs! Zo kunnen we met u samen kijken naar de beste aanbieding voor uw auto. We kunnen voor elk probleem een oplossing vinden. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw Dodge tegen taxatiewaarde verzekeren. Wanneer u nog een taxateur zoekt, kunnen we die aan u aanbevelen. We hebben contact met taxateurs door heel het land, dus zo is er altijd een taxateur te vinden bij u in de buurt.

Het komt ook voor dat klanten een auto langdurig aan het restaureren zijn. Wellicht heeft uw auto nog geen kenteken. Voor al deze problemen is een oplossing te vinden. Behalve verzekeren op basis van taxatiewaarde, kunnen wij uw klassieker namelijk ook taxeren op basis van het chassisnummer. Geef bij het online vergelijken of in het contact met ons ook altijd even aan of u lid bent van een autoclub of forum. Er is een kans dat we korting voor u kunnen regelen. Sommige verzekeraars bieden namelijk speciale aanbiedingen voor leden van dergelijke clubs.

Bereken uw premie

Dodge oldtimerverzekering


Clubkorting via:

Ook als oldtimer te verzekeren:

  • Dodge Shelby Charger (1987)
  • Dodge Daytona IROC/RT (1992 – 1993)
  • Dodge Viper SRT10 (2003 – 2004)

Dodge oldtimerverzekering informatie en service

Oldtimerverzekering vergelijken

Vergelijk uw oldtimerverzekering en sluit direct online uw Dodge oldtimerverzekering voor uw klassieker.

Oldtimerverzekering vergelijken

Informatie oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw oldtimer