Ferrari Oldtimerverzekering

Vindt u het verzekeren van uw Ferrari lastig en duur? Wij bieden dé oplossing om uw oldtimer voordelig te verzekeren tegen de beste voorwaarden en laagste premie. Bij ons kunt u namelijk snel en eenvoudig een berekening maken voor uw klassieke Ferrari. Er zijn verzekeraars die extra beveiligingsmaatregelen wensen, neem hiervoor altijd even contact met ons op!

Via ons kantoor bent u binnen een paar minuten verzekerd met uw Ferrari en kunt u zelfs op zaterdag bij ons terecht. Naast echte oldtimers verzekeren wij ook sporttimers en semi-oldtimers vanaf 8 jaar. Ook hierop kunnen wij dezelfde voorwaarden bieden als op een oldtimer. Daarnaast hebben wij speciale voorwaarden voor bezitters van collecties van meerdere klassiekers.

Voor extra beveiligingsmaatregelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen dat u liever geen extra schroeven in uw auto wilt laten boren of een GPS volgsysteem wilt inbouwen en daarom liever uitwijkt naar een verzekeraar die hier coulanter mee omgaat.

Clubkorting via:

ferrari oldtimerverzekering

Heeft u vragen over het verzekeren van uw Italiaanse trots? U kunt altijd contact met ons opnemen. Als autoliefhebber en verzekeringsadviseur staan wij u graag te woord om al uw vragen juist te beantwoorden. Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit en maken graag tijd voor u vrij. Ook hebben wij een database met onze klanten. Kortom, mocht u op zoek zijn naar een auto voor uw collectie. Dan zetten wij graag een verzoek uit bij onze relaties om te kijken of deze bereid zijn om met u in gesprek te raken.

Ferrari verzekering informatie en service

Oldtimerverzekering vergelijken

Vergelijk uw Ferrari oldtimerverzekering en sluit direct online uw verzekering voor uw klassieke Ferrari af.

Oldtimerverzekering vergelijken

Informatie oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw oldtimer

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.