Ford Mustang Verzekering

Bij een klassieke Ford Mustang hoort een oldtimerverzekering die goed past bij uw wensen. Daarom hebben wij een oldtimerverzekering met de beste voorwaarden en een voordelige premie. Bij ons kunt u een uitgebreid vergelijk maken tussen meer dan 10 oldtimerverzekeraars. Hierbij moet u denken aan: ASR, Bovemij, De Goudse, London, REAAL en Unigarant. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om uw oldtimer te verzekeren op basis van taxatiewaarde.

Op onze website kunt u binnen een paar klikken snel en gemakkelijk een goedkope oldtimerverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten. Naast echte oldtimers is het bij ons ook mogelijk om uw semi-oldtimer of sportwagen te verzekeren, neem hiervoor contact met ons op. Ditzelfde geldt ook voor het gebruik van meer dan 10.000 kilometer per jaar met uw oldtimer.

Clubkorting via:

  • Amerikaanse Automobiel Club
  • Vintage American Cars Club
  • A-Ford Club Nederland
bereken uw premie
1035
1035

Let op! Wij verzekeren oldtimers vanaf 10 jaar en ouder en kunnen hierdoor ook semi-klassieke auto’s verzekeren op basis van taxatiewaarde. Daarnaast hebben wij zelfs mogelijkheden om uw restauratieproject te verzekeren tegen brand en diefstal, hierbij verzekeren wij u uw auto op basis van het chassisnummer. Dit wil zeggen dat wij ook buitenlandse auto’s kunnen verzekeren die nog géén Nederlands kenteken hebben!

Voor een berekening is een Nederlands kenteken daarom niet nodig, maar vragen wij enkel gegevens over de auto uit zoals: bouwjaar, brandstof, merk en de (geschatte) taxatiewaarde. Bij modellen jonger dan 10 jaar worden verzekeringen veelal gebaseerd op basis van de oorspronkelijke cataloguswaarde.

Ford Mustang verzekering informatie en service

Oldtimerverzekering vergelijken

Vergelijk uw oldtimerverzekering en sluit direct online uw verzekering voor uw klassieke Ford Mustang af.

oldtimerverzekering vergelijken

Informatie oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

pechhulp voor uw oldtimer

Contactgegevens

Telefoon 073-6924831

Email reus@vlc-partners.nl

Bezoekadres

Statenlaan 8, 5223LA ‘s-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 1999, 5200 BZ ‘s-Hertogenbosch

Heeft u vragen over een Ford Mustang verzekering?