Ford oldtimerverzekering

Sluit uw Ford oldtimerverzekering nu online af via dé specialist op het gebied van oldtimers. Via onze rekenmodule kunt u gemakkelijk en snel vergelijken wat voor u de beste optie is. We vergelijken hier voor u maar liefst 13 verzekeraars met wel 23 oldtimerverzekeringen. Op deze manier kunnen we u altijd het meest voordelige tarief met de beste voorwaarden bieden voor uw oldtimer. Bereken via onze website uw premie en sluit deze direct af, binnen enkele minuten. Als u liever persoonlijk contact heeft, kunt u natuurlijk altijd bellen of mailen. We staan u graag te woord.

Ook bij speciale gevallen helpen wij u graag verder. Zo kan het zijn dat u uw klassieker langdurig aan het restaureren bent, of dat deze nog geen kenteken heeft. Voor deze gevallen zouden we uw auto kunnen verzekeren op basis van het chassisnummer. Het is dan wel belangrijk dat uw klassieker dan alleen verzekerd is tegen brand en diefstal. Als u voor een ritje naar het RDW het rij-risico tijdelijk wilt verzekeren, dan kan dit natuurlijk in overleg geregeld worden.

Bij Oldtimer-verzekering.nl staan we u altijd graag te woord om u meer informatie te bieden. Als dé specialist op het gebied van klassiekers kijken we graag samen met u welke verzekering het beste bij u en uw oldtimer past. Uw oldtimer is bijzonder en moet daarom natuurlijk ook een goede verzekering hebben. Daarom bieden wij ook de optie om te verzekeren op taxatiewaarde. Bij vragen hierover of wanneer u in contact wilt komen met een taxateur, kunnen wij u hier altijd mee verder helpen.

bereken uw premie
1052
1052

Clubkorting via:

  • A-Ford Club Nederland
  • Classic Thunderbird Club Holland
  • Engelse Ford Club Nederland
  • Ford Capri Club Nederland
  • Ford Taunus M Club Nederland
  • Team Mustang Center Nederland

Auto’s die wij ook verzekeren:

  • Ford Mustang
  • Ford Sierra Cosworth (1987)
  • Ford Focus RS

Ford oldtimerverzekering informatie en service

Oldtimerverzekering vergelijken

Vergelijk uw oldtimerverzekering en sluit direct online uw Ford oldtimerverzekering voor uw klassieker.

oldtimerverzekering vergelijken

Informatie oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

pechhulp voor uw oldtimer