Kitcar verzekering

Lang niet iedere verzekeraar is op de hoogte van een kitcar verzekering. Kennis ontbreekt vaak doordat verzekeraars zich hier niet op hebben toegelegd en meer oog hebben voor de massa. Doordat wij gespecialiseerd zijn in oldtimers kunnen wij u wel helpen. Er zijn enorm veel soorten en typen kitcars. Veelvoorkomende merken zijn onder andere AC, Burton, Caterham, Dax, Morgan en Westfield. U kunt bij ons terecht voor een goedkope oldtimerverzekering met een WA-dekking, maar het is ook mogelijk om uw kitcar te verzekeren op basis van taxatiewaarde.

Met een paar klikken berekent u direct online een premie voor uw kitcar, hierbij kunt u snel een vergelijking maken en de kitcar direct verzekeren. Naast kitcars kunt u ook bij ons terecht voor het verzekeren van uw oldtimer of semi-oldtimer. In alle gevallen geven wij u korting indien u lid bent van een FEHAC-aangesloten club.

bereken uw premie
1030
1030

Clubkorting via:

Via Oldtimer-Verzekering.nl kunt u snel en gemakkelijk uw oldtimerverzekering vergelijken en online afsluiten zodat u direct kunt rijden. Wij werken samen met een groot aantal taxateurs die uw kitcar op waarde kunnen schatten. Door uw kitcar te taxeren weet u gelijk waar u aan toe bent indien uw kitcar bijvoorbeeld total loss wordt verklaard of gestolen is. De taxatiewaarde geldt veelal voor 36 maanden, na deze termijn moet uw kitcar opnieuw worden getaxeerd. Het kan namelijk zijn dat u aanpassingen heeft gedaan aan uw kitcar, de waarde in het algemeen is gestegen of doordat de kilometerstand veranderd of onveranderd is gebleven.