Klassieke autoverzekering

Voor een klassieke autoverzekering bent u bij Oldtimer-Verzekering.nl. Op onze website kunt u direct de premie vergelijken van meer dan 25 oldtimerverzekeringen, hiermee zijn wij de beste vergelijker van Nederland. Voor een uitgebreide toelichting over de beste polisvoorwaarden voor uw klassieke autoverzekering kunt u natuurlijk ook even met ons bellen. Wij denken namelijk graag met u mee. Net als u hebben wij een passie voor klassieke auto’s en zijn wij net zo autogek als u.

Voordelen van een klassieke autoverzekering

  • Hoe lager de kilometer, hoe lager de premie.
  • Verzekeren op taxatiewaarde.
  • Vanaf 3.000 km tot > 20.000 km per jaar.
  • Groot netwerk van oldtimertaxateurs.
  • Ook voor  Diesel en LPG auto’s.
  • FEHAC-clubkorting.
  • Wij hebben een semi klassieker verzekering.
bereken uw premie
Voordelen van een klassieke autoverzekering
Voordelen van een klassieke autoverzekering

Verzekeren op basis van taxatiewaarde

Een klassieke auto verzekeren kan bij nagenoeg alle verzekeraars op basis van taxatiewaarde. De beste verzekeraars geven hierbij aan dat zij verzekeren op basis van 7:960, dit houdt in dat zij nooit de taxatiewaarde ter discussie zullen stellen. Er zijn echter ook oldtimerverzekering die de taxatiewaarde slechts als leidraad gebruiken bij een schade. Dit wil zeggen dat er dus verzekeraars zijn die de taxatiewaarde niet willen garanderen en de autoriteit van een taxateur niet 100% durven te garanderen. Hiermee loopt u een groot risico, aangezien de verzekeraar dan kan bepalen wat de werkelijke waarde is van de klassieker.

Ons netwerk van oldtimer taxateurs

Wij hebben een groot netwerk taxateurs die oldtimers taxeren en aangesloten zijn bij een branche-organisatie. Een oldtimer taxeren kan bij u thuis, bij uw oldtimerstalling, op de zaak of soms op het adres van de oldtimertaxateur. Let u hierbij op dat de taxateur is aangesloten bij een branche-organisatie. De kosten voor een oldtimer taxatie liggen gemiddeld op € 125,- Een hertaxatie is veel gevallen goedkoper aangezien de taxateur dan al over bepaalde informatie van de oldtimer beschikt.