Momenteel kunnen wij uw trouwauto niet verzekeren

Wij hebben momenteel geen mogelijkheden voor het verzekeren van trouwauto’s. Ons advies is om uw auto te verhuren via een verhuurplatform als Snappcar. Zij verzekeren uw auto gedurende de verhuur op een speciale polis. Ondertussen zijn wij met verzekeraars in onderhandeling om dit weer te kunnen aanbieden.

Wij raden u aan om uw auto via een deelplatform aan te bieden. Hierbij kunt u uw oldtimer verzekeren voor het normale/recreatieve gebruik en op het moment dat u uw auto verhuurt via een platform gaat er een extra verzekering in via Allianz. Zodra de verhuurperiode is beëindigd wordt deze verzekering weer stopgezet. De voordelen van verhuren via een deelplatform:

  • U heeft geen nadelige gevolgen van een schade op uw no-claim.
  • Uw klant heeft geen hoog eigen risico € 250,-
  • U neemt af naar uw gebruik, u betaalt nooit teveel.
  • U kunt gemakkelijk uw verhuurder screenen.
  • 24/7 ontvangt u pechhulp

Daarnaast is ons advies om uw auto te laten taxeren en dit taxatierapport door te sturen aan Snappcar. Zo zijn zij op de hoogte van de waarde van uw klassieker.

Trouwauto verzekeren

Via Oldtimer-Verzekering.nl is het geen enkel probleem om uw oldtimer als trouwauto te verzekeren. Voor het trouwauto verzekeren gelden maatwerk-tarieven die niet op de website kunnen worden berekend. Zelfs voor exotische auto’s zoals Ferrari’s hebben wij mogelijkheden voor het verzekeren als trouwauto.

Als gespecialiseerd oldtimerverzekeraar zijn wij dagelijks actief met het verzekeren van oldtimers. Zo hebben wij een groot netwerk van dealers, taxateurs en reparateurs. Door onze intensieve contacten met verzekeraars kunnen wij gemakkelijk voor u technische vragen neerleggen. Zelfs voor bijzondere risico’s werken wij samen met verzekeraars uit Engeland en de Verenigde Staten.

Aandachtspunten trouwauto verzekering

  • Verhuurt u met of zonder chauffeur?
  • Legt u het eigen risico neer bij uw huurder?
  • Let op uw schadevrije jaren als verhuurder.
  • Hoe minder schade, hoe lager de premie.

Er zijn oldtimer verzekeringen die het incidenteel gebruik van de oldtimer als trouwauto goedkeuren. De meeste verzekeraars vinden het echter lastiger zodra de oldtimer structureel wordt verhuur, aangezien dan veelal de schadelast en dus het risico hoger worden. Het komt daarnaast ook voor dat verzekeraars speciale eisen stellen, zoals bijvoorbeeld het werken met een opdrachtbevestiging en algemene voorwaarden waardoor u een deel van het risico afwentelt op uw klant.

Neem voor meer informatie contact met ons op!  Of vraag een offerte op.

1027
1027

Contactgegevens

Telefoon 073-6924831

Email reus@vlc-partners.nl

Bezoekadres

Statenlaan 8, 5223LA ‘s-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 1999, 5200 BZ ‘s-Hertogenbosch

Heeft u vragen over het verzekeren van uw trouwauto?