Nissan Figaro verzekeren

Een Nissan Figaro verzekeren is voor veel verzekeraars lastig. De auto is origineel namelijk nooit in Nederland verkocht en komt altijd via ‘grijze’ import het land binnen. Wij hebben echter kennis en ervaring met het verzekeren van deze leuke, cartoonachtige auto’s. Naast de Nissan Figaro hebben wij tal van andere Datsuns en Nissans in onze portefeuille.

Formeel komen oldtimers pas in aanmerking voor een lage wegenbelasting als deze 40 of ouder zijn, of van vóór 1988 zijn (kwart-regeling). De eerste Nissan Figaro is echter van 1991 en moet dus nog ongeveer 15 jaar wachten voordat deze wegenbelasting vrij is. Gezien het uiterlijk lijkt de auto echter een stuk ouder en noemt de fanschare van Figaro-liefhebbers deze auto al snel een oldtimer.

Voordelen van Oldtimer-Verzekering.nl

  • Hoe ouder uw auto, hoe lager de premie
  • Gemakkelijk vergelijken van uw oldtimerverzekering
  • Een professioneel team wat u graag te woord staat.
  • 14 dagen bedenktijd

Hobbyrijder

Rijdt u naast uw Nissan Figaro met een nieuwe/moderne auto dan kunnen wij deze voor u net zo voordelig verzekeren. Bent u een rijder die veel gebruik maakt van zijn Figaro dan kunnen wij deze zelfs verzekeren tegen 12.000/20.000 km per jaar.

Taxatiewaarde

Reguliere verzekeraars gaan uit van de (lage) dagwaarde van uw auto. Feitelijk schrijven verzekeraars een auto in 15 jaar economisch volledig af. Wilt u zekerheid? Laat uw auto dan taxeren, wij kunnen vervolgens conform deze taxatiewaarde de auto verzekeren.

1059
1059

Nissan Figaro Oldtimerverzekering

Oldtimerverzekering vergelijken

Bereken en vergelijk meer dan 15 oldtimerverzekeraars en verzeker uw oldtimer direct bij dé marktleider.

bereken uw premie

Clubkorting

Bent u lid van een FEHAC-aangesloten club? Dan kunt tot wel 15% aan clubkorting ontvangen bij aangesloten verzekeraars.

Ook als oldtimer te verzekeren

  • Nissan 300ZX 3.0 Turbo (1984-1989)
  • Nissan Laurel 2.4 (1984-1989)
  • Nissan Bluebird (1985-1990)
  • Nissan Sunny Coupe (1986-1991)