Oldtimer verzekeren zonder kilometerbeperking

Een oldtimer verzekeren zonder kilometerbeperking is bij veel verzekeraars lastig omdat deze meestal tot 7.500 kilometer gaan en een enkele verzekeraar deze grens op 10.000 kilometer heeft liggen. Het kan ook lastig zijn om in te schatten hoeveel kilometer u gaat rijden. Een kilometerbeperking zorgt vaak voor onrust aangezien u niet voortdurend de tellerstand van uw oldtimer wilt bijhouden.

Recreatief gebruik. Hoe zit dat?

Gebruikt u uw auto als dagelijkse auto, of bent u een zakelijke rijder en wenst u meer kilometers? Wij helpen u graag. Hou er echter wel rekening mee dat de meeste verzekeraars een hogere premie verlangen aangezien de kans op schade groter wordt. Wij kunnen echter uw dagelijkse oldtimer op basis van taxatiewaarde verzekeren met onbeperkte kilometers. Let wel, wij hebben enkel mogelijkheden voor oldtimers/youngtimers met een minimale taxatiewaarde van € 35.000,- Auto’s onder deze waarde zijn aangewezen op een ‘gewone’ autoverzekering.

De meeste oldtimerverzekeringen noemen niets in hun voorwaarden over het daadwerkelijke gebruik van de oldtimer, maar kunnen wel meten of zich aan de kilometers op de polis houdt (APK, RDW, taxatierapport etc).

 

 

Lees meer