Oldtimerverzekering all risk

Een oldtimerverzekering all risk afsluiten is de beste oplossing voor uw waardevolle oldtimer. Bij het all risk verzekeren van een oldtimer verzekerd u namelijk uw oldtimer op basis van taxatiewaarde waarbij u uw oldtimer laat taxeren voor de verzekering. Zo heeft u achteraf nooit een discussie met de verzekeraar over de waarde van uw oldtimer, op deze manier weet u waar u aan toe bent en kunnen wij als verzekeringskantoor ook maximaal van dienst te zijn. De waarde van uw oldtimer wordt speciaal op de polis vermeld met de geldigheidsduur van het taxatierapport.

Oldtimer all risk verzekeren

Voordelen oldtimerverzekering all risk

  • Hoe minder kilometers per jaar, hoe lager de premie.
  • Ook voor de dagelijkse of zakelijke rijder.
  • Vanaf 3.000 km tot > 20.000 km per jaar.
  • Verzekeren op taxatiewaarde.
  • Groot netwerk van oldtimertaxateurs.
Oldtimer all risk verzekeren
Oldtimer all risk verzekeren

Geldigheid taxatierapport

In bijna alle gevallen is de geldigheidsduur van een taxatierapport drie jaar, de kosten voor een rapport bedragen gemiddeld € 125,- Sommige verzekeraars geven een beperkte geldigheid van een taxatierapport twee jaar.

Bereken uw premie

Oldtimer verzekering all risk

Oldtimerverzekering all risk berekenen

Voor uw hobbyauto kunt u direct een premie berekenen bij meer dan 15 verzekeraars met 25 oldtimer verzekeringen. Sluit uw oldtimerverzekering direct af zodat u vandaag nog de weg op kunt u met uw klassieker.

bereken uw premie

Informatie oldtimerverzekering all risk

Pechhulp voor uw oldtimer

Al vanaf € 59,24 heeft u een dekking in heel Nederland (inclusief woonplaats). Heeft u een lage accu, weigerende startmotor of lekke band. U wordt direct geholpen door Allianz of de ANWB. Ook voor oldtimers is er een pechhulp verzekering.

Laat uw oldtimer zo snel mogelijk taxeren door een taxateur. Lang niet alle beschikken over de juiste papieren en daarom hebben wij een overzicht samengesteld van taxateurs waar wij van weten dat zij goed werk leveren. Staat uw taxateur niet in het overzicht dan kunt u dit altijd even aan ons voorleggen zodat wij dit kunnen controleren.