Oldtimerverzekering Auto

Het is mogelijk om een oldtimerverzekering auto af te sluiten voor uw oldtimer die u hobbymatig of dagelijks gebruikt. Hierbij kunt u kiezen van 3.000 tot en met 20.000 kilometer per jaar op de voor u passende dekking. Hierbij kunt u denken aan WA, WA Beperkt Casco en WA Volledig Casco, hierbij is veelal het uitgangspunt de taxatiewaarde en in sommige gevallen de taxatiewaarde. Naast oldtimers kunt u ook bij ons terecht met uw semi-oldtimer of sportauto. Wij verzekeren auto’s op het oldtimer-tarief vanaf 10 jaar!

Oldtimerverzekering auto

Door onze samenwerking met meer dan 10 verzekeraars maakt u bij ons de meest uitgebreide vergelijking die er beschikbaar is op de markt! Naast de reguliere verzekeraars werken wij samen met direct writers en volmachtverzekeraars. Wilt u graag weten wat dit voor u inhoudt? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Ook voor het kiezen van de juiste verzekeraar kunt u altijd met ons in overleg treden. Wij denken met u mee en kunnen u altijd van dienst zijn. In sommige gevallen kan een hoger eigen risico of uitwijken naar een duurdere verzekeraar een slimme keuze zijn. De voorwaarden per verzekeraar kunnen namelijk flink verschillen, wij zijn van deze voorwaarden op de hoogte.

bereken uw premie
Oldtimerverzekering auto
Oldtimerverzekering auto

Heeft u een collectie oldtimers en bent u op zoek naar oldtimerverzekering die deze collectie goed verzekerd? Veel verzekeraars hebben hier bijzondere regelingen voor. Zo zijn er verzekeraars die uw collectie taxeren tegen een lager tarief waardoor u niet een veelvoud aan taxatiekosten betaald!

Extra korting via:

  • Landelijke merken clubs
  • Regionale oldtimer clubs
  • Forums

Ook als oldtimer te verzekeren:

  • Sportauto’s vanaf 8 jaar
  • Semi-oldtimers vanaf 10 jaar
  • Oldtimers vanaf 20 jaar

Oldtimerverzekering auto informatie en service

Oldtimerverzekering auto vergelijken

Bereken uw persoonlijke premie en sluit direct online een oldtimerverzekering voor uw auto af.

oldtimerverzekering vergelijken

Informatie oldtimerverzekering auto

Pechhulp voor uw oldtimer auto

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

pechhulp voor uw oldtimer

Contactgegevens

Telefoon 073-6924831

Email reus@vlc-partners.nl

Bezoekadres

Statenlaan 8, 5223LA ‘s-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 1999, 5200 BZ ‘s-Hertogenbosch

Heeft uw vragen over een oldtimerverzekering?