Oldtimerverzekering vergelijken

Bij Oldtimer-Verzekering.nl kunt u gemakkelijk en snel uw oldtimerverzekering vergelijken. Wij bieden geen gewone autoverzekering aan, maar enkel echte oldtimerverzekeringen vanaf € 4,- per maand. Doordat wij de ambitie hebben om marktleider te worden hebben wij een eigen vergelijker gemaakt voor oldtimerverzekeringen. Deze vergelijkt meer dan 15 oldtimerverzekeraars. Hiermee bieden wij de meest brede vergelijking aan voor oldtimerverzekering. Door deze werkwijze maakt u de meest volledige vergelijking voor uw oldtimer, wel zo makkelijk.
check

De beste vergelijking

Onze vergelijker zet meer dan 15 oldtimerverzekeringen naast elkaar. Altijd de beste oldtimerverzekering!

check

Taxatiewaarde verzekeren

Uw auto wordt verzekerd tegen de juiste waarde, taxatiewaarde: 3 jaar lang. Gegarandeerd!

check

Ons netwerk, uw voordeel

Ons netwerk is groot, denk aan: taxateurs, tussenpersonen, verenigingen, verzekeraars en beveiligingsbedrijven.

check

Vriend van de FEHAC

Wij steunen de FEHAC en zijn actief betrokken bij dé belangenbehartiger voor eigenaren van oldtimers.

Als gespecialiseerd oldtimerverzekeraar werken wij samen met alle grote verzekeraars van Nederland. Hierbij kunt u denken aan: ASR, Avero Achmea, Bovemij, De Goudse, REAAL, London, Europeesche, Unigarant en Univé. Maar ook kleinere partijen zoals Bruns ten Brink, C.A. van Eijck en SAA Verzekeringen. Naast al deze Nederlandse verzekeraars hebben wij daarnaast samenwerkingen met oldtimerverzekeraars uit Europa en zelfs de Verenigde Staten.

Voordelen oldtimerverzekering vergelijken

  • Hoe ouder uw auto, hoe lager de premie
  • Exclusieve mogelijkheden voor kitcars en semi-oldtimers
  • Gemakkelijk vergelijken en direct online afsluiten
  • Ook verzekeringen voor oldtimers zonder Nederlands kenteken
  • Speciale tarieven voor oldtimer collecties
  • Een professioneel team dat u graag te woord staat
Voordelen oldtimerverzekering vergelijken
Voordelen oldtimerverzekering vergelijken

Oldtimerverzekering vergelijken

Wij vergelijken meer dan 15 oldtimerverzekeraars en zijn hiermee de meeste volledige vergelijker van oldtimerverzekeringen in Nederland. Zo werken wij onder andere samen met De Goudse, Unigarant, ASR, Univé, Bovemij, London Verzekeringen en REAAL. Op deze manier kunnen wij altijd een selectie voor u maken op basis van voorwaarden en premie. Zo kunnen wij u wijzen op dekkingen die voor u van belang zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan repatriëring, recht op het wrak bij total loss of pechhulp. Daarnaast hebben wij speciale tarieven voor bezitters van een collectie oldtimers en hebben altijd een passend aanbod bij uw situatie.

Oldtimer op taxatiewaarde verzekeren

Veelal heeft een oldtimer een onschatbare waarde die lastig is uit te drukken in geld. Alle tijd, energie en passie die u erin heeft gestoken is lastig op waarde te schatten. Om het leed bij schade te beperken is het mogelijk om uw oldtimer op basis van taxatiewaarde te verzekeren. Wij hebben een enorm groot netwerk van oldtimer taxateurs door heel Nederland die u van dienst kunnen zijn. Als oldtimerspecialist helpen wij u graag in het afwegen van de juiste keuze voor uw passie en trots. Het verschilt namelijk per verzekeraar welke taxateur wordt de geaccepteerd en of deze voldoet aan de normen die de verzekeraar stelt.

Wie en hoe vergelijken wij oldtimerverzekeringen?

Wij zijn graag duidelijk en volledig in welke verzekeraars wij wel en niet opnemen in onze vergelijker. Onze vergelijker doet momenteel een vergelijking op basis van prijs. Een prijs-kwaliteitsscore vinden wij in veel gevallen niet passend. Wilt u van gedachte wisselen over wat voor u de juiste oldtimerverzekeringen is? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Voor informatie over de volledigheid van onze vergelijking. Zie: Wie en hoe vergelijken wij?