Oldtimerverzekering zonder dagelijkse auto

Een oldtimerverzekering zonder dagelijkse auto is bij veel verzekeraars niet mogelijk. Oldtimerverzekeringen zijn bedoeld voor de echte liefhebbers, stellen verzekeraars. Deze verzekeringen gaan meestal tot 7.500 kilometer en soms zelfs 10.000 kilometer per jaar. Bent u een echte liefhebber en koestert u uw oldtimer, maar heeft u geen dagelijkse auto. Omdat u bijvoorbeeld in de binnenstad woont. Dan hebben wij hier beperkte mogelijkheden voor. In sommige gevallen zijn er oldtimerverzekeraars die hier mogelijkheden voor hebben, in andere gevallen bent u aangewezen op een autoverzekering. Lees hier over meer in: Wanneer kun je een auto als oldtimer verzekeren


Toch een oldtimerverzekering zonder dagelijkse auto

Wij zijn marktleider op het gebied van oldtimerverzekeringen en daardoor kunnen wij u altijd van dienst zijn. Dit is echter maatwerk, en daarom kunt u het beste een offerte aanvragen. Wij bieden een oldtimerverzekering die écht gericht is op de oldtimerliefhebber met meestal een beperkt aantal kilometers. Wij kunnen uw oldtimer ook verzekeren zonder kilometerbeperking.


Meer dan 10.000 km per jaar en verzekeren op basis van taxatiewaarde

Iedere oldimer of semi-oldtimer kunnen wij verzekeren op basis van taxatiewaarde. Rijdt u dagelijks of zakelijk met uw oldtimer, dan hebben wij hiervoor de oplossing. Voor de zakelijke rijder kunnen wij zelfs uw oldtimer verzekeren inclusief BTW zodat dit precies aansluit bij uw onderneming. Hierbij geldt het taxatierapport slechts als leidraad en wordt de taxatiewaarde niet aangetekend op de polis.

Oldtimerverzekering vergelijken

“Een oldtimerverzekering vergelijken is snel gedaan, zonder dagelijkse auto is dit echter maatwerk. Bel ons dan even op, dan zijn wij u graag van dienst. Hoe lager het aantal kilometers per jaar, hoe lager de premie. Diesel en LPG auto’s hebben meestal een toeslag op de premie.”

Premie berekenen


Wanneer een oldtimerverzekering afsluiten en andere vragen: