Reus Verzekeringen

Aangenaam! Mijn naam is Mark Reus specialist in het verzekeren van bijzondere auto’s (oldtimers, youngtimers en sportwagens). Reus Verzekeringen ben ik gestart in 2011. Toen ging ik van start met Youngtimer-Verzekering.nl. Een slimme zet want er waren destijds geen aanbieders voor het verzekeren van zakelijke youngtimers én toekomstige klassiekers.

Door de groei kwam er alsmaar meer vraag naar het verzekeren van oldtimers. In 2014 heb ik daarom  Oldtimer-Verzekering.nl toegevoegd aan het portfolio. Hetzelfde gold voor Sportwagen-Verzekering.nl, deze is in 2018 van start gegaan. Inmiddels verzeker ik dagelijks de meest uiteenlopende auto’s.

VLC & Partners

Per 1 september 2019 ben ik een samenwerking aangegaan met VLC & Partners. VLC & Partners is marktleider in Private Insurance met een aantal sterke niches, zoals: kunst en rietgedekte woningen. Vanwege de gedeelde passie en mogelijkheden om verder te groeien heb ik ervoor gekozen om met hen samen te werken. Zo kan ik met een team van petrolheads klanten nog beter van dienst zijn.

Onze passie

Het komt regelmatig voor dat petrolheads niet worden begrepen door de ‘gewone’ verzekeraars. Via ons netwerk van tevreden klanten, autoliefhebbers, forums, autodealers of taxateurs worden wij vervolgens aanbevolen. Wij begrijpen namelijk wel wat u bedoelt en delen dezelfde passie.

Als petrolheads denken wij graag met u mee en hebben wij een aantal verzekeraars die dezelfde taal spreken. Dat ziet u terug in de premie, maar ook in de voorwaarden bij een onverhoopte schade.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.