Over ons kantoor: Reus Verzekeringen

Bij ons stroomt er benzine door de aderen en zijn wij net als u autogek. Wij hebben daarom dagelijks klanten aan de lijn die de passie voor bijzondere auto’s delen. Als niche-speler zijn wij in 2011 begonnen met het verzekeren van youngtimers, waarin wij inmiddels marktleider zijn.

Waar andere aanbieders ophouden weten wij wel waarmee wij u goed van dienst kunnen zijn. Door ons specialisme weten wij veel méér dan de gemiddelde verzekeraar en hebben wij wel de juiste expertise in huis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het klassieke wagenpark van Nederland in stand blijft. Bezit van een klassieker is tegenwoordig al kostbaar genoeg!

Als specialistisch verzekeringskantoor willen wij u graag zo goed mogelijk van dienst zijn en willen wij blijven innoveren. Door onze focus te houden bij oldtimers en bijzondere auto’s bent u bij ons aan het juiste adres.  Heeft u een tip voor onze dienstverlening? Dan horen wij dit graag.


Wat u van ons mag verwachten?

Informatie

Samenwerken

  • Dealers
  • Taxateurs
  • Tussenpersonen
  • Clubs/Forums

Onze gegevens

Oldtimer-Verzekering.nl is een handelsnaam van Reus Verzekeringen. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626. Ons kantoor is ingeschreven bij de KvK onder nummer 51047497 en bij het Kifid onder registratienummer 300.012172.

Postadres:
Boerenstraat 31
4201 GA Gorinchem

Bezoekadres:
Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.