Peugeot oldtimerverzekering

Een Peugeot oldtimerverzekering afsluiten kan gemakkelijk via onze online vergelijker. Bij oldtimer-verzekering.nl vergelijken we voor u wel 23 verschillende klassieker verzekeringen. Omdat wij met zo veel verzekeraars samenwerken, kunnen we u altijd het beste tarief bieden. Als dé specialist in oldtimer verzekeringen kunnen wij uw klassieke Peugeot verzekeren tegen een goedkoop oldtimer tarief. Zo is het bij ons ook mogelijk om uw auto te verzekeren op basis van het chassisnummer. Wanneer uw auto nog geen kenteken heeft of u de auto langdurig restaureert, kan dit handig zijn.

Via onze website is uw Peugeot binnen een paar minuten verzekerd. Naast echte klassiekers verzekeren wij ook sporttimers en semi-oldtimers vanaf 8 jaar. Ook hierop kunnen wij dezelfde voorwaarden bieden als op een oldtimer. De beste oldtimerverzekering vergelijken en direct afsluiten doet u via oldtimer-verzekering.nl. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Wij kunnen u ook speciale mogelijkheden bieden voor het verzekeren van uw Peugeot, zoals het verzekeren op basis van taxatiewaarde. Wij werken samen met een groot netwerk van taxateurs, zodat er altijd een taxateur bij u in de buurt zit die bij u langs kan komen. Wij adviseren u graag over wat in uw geval de beste aanbieding is. Vergeet ook niet aan ons aan te geven of u lid bent van een autoclub of forum, in sommige gevallen kunnen we u korting bieden.

bereken uw premie
1058
1058

Clubkorting via:

  • Peugeot 404 Vereniging
  • Peugeot Club Nederland

Ook als oldtimer te verzekeren:

  • Peugeot 205 CTI (1986-1994)
  • Peugeot 309 GT Injection (1986-1989)
  • Peugeot 605 SLI (1989-1995)
  • Peugeot 306 Cabriolet (1994-1997)
  • Peugeot 406 Coupe 3.0 (1997-2003)

Peugeot oldtimerverzekering informatie en service

Oldtimerverzekering vergelijken

Vergelijk uw oldtimerverzekering en sluit direct online uw Peugeot oldtimerverzekering voor uw klassieker.

oldtimerverzekering vergelijken

Informatie oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

pechhulp voor uw oldtimer