Porsche Oldtimerverzekering

Wilt u uw Porsche verzekeren? Bij Oldtimer-Verzekering.nl bent u dan op het juiste adres voor de Porsche oldtimerverzekering. Via onze rekenmodule kunt u meer dan 10 verzekeraars onderling vergelijken en online afsluiten. Naast de Porscheverzekering kunt u gelijk een vergelijking maken met alle andere verzekeraars. De klassieke Porscheverzekering is echter al beschikbaar vanaf een ouderdom van 8 jaar. Bij andere verzekeraars is dit veelal pas mogelijk vanaf 20 of 25 jaar. Hiernaast werken wij samen met De Goudse, REAAL, Bovemij, London en Unigarant.

Op onze website kunt u binnen een paar klikken snel en gemakkelijk een goedkope oldtimerverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten. Naast echte oldtimers is het bij ons ook mogelijk om uw semi-oldtimer of sportwagen te verzekeren, neem hiervoor contact met ons op. Ditzelfde geldt ook voor het gebruik van meer dan 10.000 kilometer per jaar met uw oldtimer.

 

bereken uw premie
1029
1029

Clubkorting via:

  • Klassieke Porsche 911 & 912 Club Nederland
  • Porsche 356 Club Nederland
  • Porsche 914 Club Holland
    Meer over clubkorting

Bij Oldtimer-Verzekering.nl is het mogelijk om uw oldtimer zowel WA, WA+ als Allrisk te verzekeren. Daarbij nemen wij als uitgangspunt veelal de taxatiewaarde in plaats van de dagwaarde. In sommige gevallen komt het voor dat er wel aanvullende beveiligingseisen nodig zijn vanuit de verzekeraar. Wij begrijpen echter dat u geen GPS-systeem in uw Porsche wilt schroeven. Daarom denken wij graag met u mee! In veel gevallen is een startonderbreker voor uw Porsche al meer dan voldoende. Voor meer informatie over de Porsche verzekering mag u altijd contact met ons opnemen.

Porsche verzekering informatie en service

Oldtimerverzekering vergelijken

Vergelijk uw oldtimerverzekering en sluit direct online uw Porsche oldtimerverzekering voor uw klassieke Porsche af.

oldtimerverzekering vergelijken

Informatie oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

pechhulp voor uw oldtimer

Contactgegevens

Telefoon 073-6924831

Email reus@vlc-partners.nl

Bezoekadres

Statenlaan 8, 5223LA ‘s-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 1999, 5200 BZ ‘s-Hertogenbosch

Heeft u vragen over het verzekeren van uw oldtimer Porsche?