Uw semi oldtimer degelijk verzekerd

Of u nu een Mercedes, BMW of Audi als semi oldtimer rijdt, voor ieder merk hebben wij een passende semi oldtimerverzekering. Wij werken snel, efficiƫnt en tegen een scherpe premie met de beste voorwaarden. Net als met een dagelijkse auto heeft u met een semi oldtimer keuze uit een WA-dekking, een WA-beperkt casco dekking of een WA-volledig casco dekking (allrisk). Daarnaast kunt u afhankelijk van uw wensen meerdere uitbreidingen kiezen.

U verzekert zich bij Oldtimer-Verzekering.nl altijd met de deskundige hulp van een adviseur,  dat is wel zo persoonlijk en net zo voordelig. Voor semi oldtimers hebben wij met een groot aantal maatschappijen samenwerkingen. Dit betekent dat we altijd de beste aanbieding voor uw specifieke situatie kunnen doen. Vanzelfsprekend bieden we een oplossing die prima past bij zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker van een fiscaal vriendelijke semi oldtimer. Zo bieden we naast verzekeringen ook de mogelijkheid om semi oldtimers te financieren.

Uw dagelijkse auto kunt u tegelijk met uw semi oldtimer verzekeren, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Voor dagelijkse auto’s bieden wij een zeer scherpe premie die gaat tot een bonus-malus korting van 80%. Net zoals voor semi oldtimers bieden we ook voor uw dagelijkse auto een maatwerk oplossing die toegespitst is op uw specifieke situatie.

 

Voordelen van onze Oldtimer-verzekering:

    • Unieke polissen voor uw semi oldtimer
    • Verzekeren op basis van taxatiewaarde is mogelijk
    • Zeer scherpe premie i.c.m. uitstekende voorwaarden
    • Autodatabase voor uw oldtimer/semi-klassieker

Bent u enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Dan kunt u direct online uw premie berekenen en desgewenst uw verzekering afsluiten. Bij vragen staat een vakkundig adviseur u uiteraard graag te woord.