Semi oldtimerverzekering

Uitleg over de nieuwste verzekering: de semi oldtimerverzekering. Er bestaat geen duidelijke definitie van de semi oldtimer. Verzekeraars zien een semi oldtimer als een auto die tussen de 10 á 25 jaar oud is. De Belastingdienst start de kwartregeling tot en met 31 december 1987. Auto’s van na deze datum komen niet in aanmerking voor de kwartregeling en zijn dus pas na 40 jaar wegenbelastingvrij. Iedere auto die bijna oldtimer is, wordt daarom een semi-oldtimer genoemd.

Een semi oldtimerverzekering is goedkoper als een standaard autoverzekering, aangezien er vooral naar het bouwjaar wordt gekeken en het gebruik. Terwijl bij de gewone autoverzekering ook wordt gekeken naar de cataloguswaarde van toen en het aantal schadevrije jaren. De semi oldtimerverzekering gaat veelal tot maximaal. 10.000 kilometer per jaar. Hogere kilometrages zijn ook mogelijk, maar zijn op aanvraag.

Bereken uw premie

Voordelen semi oldtimerverzekering

  • Hoe ouder uw auto, hoe lager de premie
  • Gemakkelijk vergelijken van uw semi oldtimerverzekering
  • Een professioneel team wat u graag te woord staat.
  • Ook voor semi oldtimers zonder kenteken.
  • 14 dagen bedenktijd
Semi oldtimerverzekering

Bij Oldtimer-Verzekering.nl is het mogelijk om uw semi oldtimer zowel WA, WA+ als Allrisk te verzekeren. Daarbij nemen wij als uitgangspunt veelal de taxatiewaarde in plaats van de dagwaarde. In sommige gevallen komt het voor dat er wel aanvullende beveiligingseisen nodig zijn vanuit de verzekeraar. Soms is een eenvoudig stuurslot voldoende en in andere gevallen is een alarm of GPS-systeem vereist. Indien dit het geval is nemen wij altijd ruim van tevoren contact met u op. Een professioneel adviseur staat graag voor u klaar om uw verzekeringsvragen te beantwoorden!

Semi oldtimer verzekering informatie en service


Semi oldtimer verzekering vergelijken

Vergelijk uw semi oldtimer verzekering en sluit direct online uw semi oldtimerverzekering voor uw semi oldtimer af.

Premie berekenen

Informatie semi oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw semi oldtimer

Speciaal voor semi oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw semi oldtimer