Verzekeraars

De partners van Oldtimer-Verzekering.nl waar wij exclusieve samenwerkingen mee hebben.

logo-asr

ASR
ASR is nauw verwant met de Europeesche en voert daardoor een oldtimerverzekering die via tussenpersonen in heel Nederland wordt aangeboden.


Bovemij

Bovemij
Bovemij is nauw verwant met de BOVAG en heeft een enorm expertise in de automotive-branche en heeft haar eigen verzekeringsbedrijf.


Goudse

De Goudse
De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1924, met ruim 800 medewerkers. In Nederland werkt zij voor haar distributie samen met het onafhankelijke, professionele intermediair.


europeesche

Europeesche
Europeesche Verzekeringen verzekert al bijna een eeuw alles rondom vrijetijdsbesteding. Van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen.


REAAL

REAAL
REAAL is een Nederlandse verzekeraar met een compleet aanbod van verzekeringsproducten voor particuliere en is een van de grootste Nederlands verzekeraars.


saa

SAA Verzekeringen
SAA Verzekeringen is een volmachtverzekeraar en handelt namens verschillende verzekeraars en ondersteunt daarnaast tussenpersonen in schade-afwikkeling en administratie.

 


Unigarant

Unigarant
Dochter voor 100% van ANWB en gespecialiseerd in particuliere verzekeringen. Enkel tussenpersonen en reisbureaus werken samen met Unigarant.

Reacties

 • Ed Hoen
  16 januari 2020

  geachte,

  mijn vraag is, welke verzekeringsmaatschappij verzekerd auto’s die je importeert van Duitsland naar Nederland op chassisnummer.
  Ik wil namelijk een auto importeren, echter wil ik hem ook in Nederland verzekert hebben, zolang ik nog geen kenteken heb van de RDW.

  BvD,

  Ed Hoen

  • Mark Reus
   16 januari 2020

   Beste Ed,
   De verzekeraars die dit doen hebben de eis dat ook na het invoeren de auto bij hen wordt verzekerd. De verzekeraar hangt af van het type auto (waarde, gebruik, bestuurder etc.).
   gr,
   Mark Reus