Volkswagen Oldtimerverzekering

Via Oldtimer-verzekering.nl kunt u snel en gemakkelijk uw klassieke Volkswagen oldtimerverzekering afsluiten. Wij zijn de grootste online vergelijker, met een samenwerking met maar liefst 13 verzekeraars. Hierdoor kunnen wij u de goedkoopste premie en de beste voorwaarden bieden. U kunt via onze website 24 uur per dag een berekening maken voor uw Volkswagen oldtimer. Via onze online vergelijker kunt u kiezen voor een WA-dekking, een WA-dekking met beperkte casco of een WA-dekking met volledig casco (AllRisk). Ook helpen wij met het verzekeren in bijzondere gevallen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld verzekeren op basis van taxatiewaarde. Neem bij vragen altijd even contact met ons op, we staan u graag te woord.

Via onze website vergelijken we 13 verzekeraars met wel 23 klassieker verzekeringen. We worden door de verschillende partijen waarmee we samenwerken goed op de hoogte gehouden van de premies, voorwaarden en nieuws. Hierdoor kunnen we u altijd de beste aanbieding aanbevelen. Er zijn bijvoorbeeld verzekeraars die korting geven wanneer u lid bent van een autoclub of forum. Het is daarom altijd handig om dit soort dingen aan ons aan te geven.

Is uw auto nog net geen oldtimer? Dan kunnen wij u ook een semi oldtimerverzekering aanbieden. Bij het verzekeren van klassiekers wordt vaak rekening gehouden met auto’s die ouder dan 25 jaar zijn. Echter zijn er speciale gevallen waarbij jongere auto’s gezien worden als een oldtimer in wording. Voor deze auto’s kunnen we dan een verzekering aanbieden als semi-oldtimer of hobbytimer tegen een voordelig oldtimer tarief.

bereken uw premie
1044
1044

Clubkorting via:

  • Karmann Ghia Club Nederland
  • Luchtgekoelde VW Club Nederland
  • Volkswagen Cabrioletclub Nederland
  • Vriendenclub T2
  • VW 412 Club Holland

Ook als oldtimer te verzekeren:

  • Volkswagen Corrado G60 (1988 – 1993)
  • Volkswagen Corrado (1988 – 1995)
  • Volkswagen Golf Mk 3 GTI (1991 – 1997)
  • Volkswagen Golf Mk3 Cabriolet (1993 – 1998)

Volkswagen oldtimerverzekering informatie en service

Oldtimerverzekering vergelijken

Vergelijk uw oldtimerverzekering en sluit direct online uw Volkswagen oldtimerverzekering voor uw oldtimer.

oldtimerverzekering vergelijken

Informatie oldtimerverzekering

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

pechhulp voor uw oldtimer