Oldtimer-verzekering.nl biedt nu ook eigen oldtimerverzekering!

3 juli 2017

In het nieuws

Dankzij onze jarenlange expertise op het gebied van oldtimerverzekeringen en onze premie vergelijker hebben wij al ongekend veel oldtimer en youngtimer bezitters geholpen aan de juiste oldtimerverzekering. Oldtimers zijn onze passie en als specialist zijn wij daarom trots dat wij u nu ook onze eigen oldtimerverzekering kunnen bieden.

Doordat wij onze klanten goed kennen en graag meedenken weten wij als geen ander wat een goede oldtimerverzekering behelst. Van individuele oldtimers tot complete verzamelingen en collecties, maar ook voor bijzondere restauratieprojecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Bovendien gaat onze expertise verder dan alleen het financiële aspect. Wekelijks delen wij op onze blog handige tips, interessante feiten, bijzondere evenementen en nog veel meer. Om u nog beter van dienst te zien bieden wij u nu ook onze eigen oldtimerverzekering.

1017

Wat kunt u verwachten van onze oldtimerverzekering?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u onbezorgd van uw oldtimer(s) kunt genieten. Dan is het prettig om te weten dat bij schade of diefstal u in ieder geval geen onnodig financiële schade lijdt.

Om u bij calamiteiten verder te kunnen ontzorgen bieden wij daarnaast ook extra diensten zoals:

  • Gratis taxatie
  • Overdekking
  • Breng- en Haalservice
  • Verduistering/Diefstal

Gratis taxatie

Motorrijtuigen van 36 maanden en ouder kunnen op kosten van de maatschappij en uw eventuele tussenpersoon uitgevoerd worden. Uw taxatierapport is vervolgens drie jaar geldig.

Overdekking bij getaxeerde klassieke motorrijtuigen

Bij het afsluiten van de polis gaan wij voor de dekking uit van de taxatiewaarde die op dat moment geldt. De kans is echter groot dat uw oldtimer in waarde stijgt, voor veel oldtimerbezitters is een oldtimer immers ook een slimme investering. Wanneer uw auto schade heeft en de actuele waarde hoger blijkt te liggen dan de eerste taxatiewaarde, dan wordt de waardestijging ook uitgekeerd.

Breng- en Haalservice

Indien uw oldtimer na een ongeluk niet meer verder kan rijden, zorgen wij ervoor dat deze op professionele wijze wordt vervoerd naar uw monteur en vervolgens ook weer bij u thuis wordt afgeleverd.

Deze Breng- en Haalservice bieden wij ook bij calamiteiten in het buitenland, zodat uw oldtimer altijd door uw vertrouwde specialist gerepareerd kan worden.

Verduistering/ Diefstal

Wanneer uw oldtimer verduisterd of gestolen wordt krijgt u veelal met flinke kosten te maken om deze weer terug te halen. Denk aan juridische kosten, kosten voor het inschakelen van een recherchebureau of vindersloon. Dergelijke externe kosten zijn eveneens gedekt tot €10.000,- per gebeurtenis.

Direct afsluiten

Dankzij onze unieke positie als oldtimer specialist kunnen wij oldtimers en youngtimers met een taxatiewaarde vanaf €35.000,- tot €500.000,- direct verzekeren. Ook uw complete verzameling en collectie kunt u door ons laten dekken.

Heeft u een bijzonder restauratieproject in het buitenland staan of een oldtimer zonder kenteken die u graag zo snel mogelijk wilt verzekeren? Ook dan biedt oldtimer-verzekering.nl een passende verzekering.

Op onze website vindt u meer informatie over het verzekeren van oldtimers. Of neem direct contact op voor onze voorwaarden en premies.

3 juli 2017

In het nieuws

Oldtimerverzekering

Bent u al de trotse eigenaar van een oldtimer of zelfs collectie, maar bent u niet tevreden met uw huidige verzekering? Via onze website kunt u eenvoudig een offerte opvragen.

Offerte aanvragen