Mercedes-Benz oldtimers blijven in trek

Geplaatst op vrijdag 13 oktober 2017 in Besproken auto's

Al sinds de oprichting in 1926 wordt Mercedes-Benz geroemd om haar degelijke auto’s en innovatie technologieën. Hoewel de hedendaagse modellen ongekend populair zijn vanwege hun luxe, snelheid en techniek, doen de oldtimers daar absoluut niet voor onder en lichten wij daarom graag een paar bijzondere modellen uit. Als oldtimerverzekeringsspecialist zien wij natuurlijk ook vele fraaie Mercedes oldtimers voorbij komen. Waar wij eerder al aandacht hebben besteed aan merken als Porsche, BMW, Ferrari en Ford Mustang, is het nu de beurt aan… lees verder

Uw oldtimer voorbereiden voor de winterstalling

Geplaatst op donderdag 5 oktober 2017 in Uitgelicht
oldtimer winterstalling

Met de herfst in volle gang is het tijd om uw oldtimer gereed te maken voor de winterstalling. In een eerder verschenen artikel gaven wij al een paar tips over hoe u de ideale winterstalling kunt creëren. In dit artikel gaan we dieper in op wat u dient te doen om uw oldtimer gereed te maken voor de winterstalling, zodat deze in het voorjaar in topconditie weer de weg op kan!

Waarom uw oldtimer in de winterstalling

Geplaatst op vrijdag 29 september 2017 in Uitgelicht
winterstalling oldtimer

Heeft u deze zomer ook weer kunnen genieten van mooie ritjes met uw geliefde oldtimer? Helaas is de zomer ten einde, de herfst in volle gang en Koning Winter in aantocht. Voor veel oldtimers betekent dit dat ze worden klaargemaakt voor hun winterslaap in de stalling.

BMW oldtimers uitgelicht

Geplaatst op maandag 25 september 2017 in Besproken auto's
BMW 3 E12

De rijke geschiedenis van BMW die inmiddels meer dan 100 jaar teruggaat, kent tal van prachtige klassiekers die steeds populairder worden. Dit is niet alleen te danken aan het fraaie design, maar ook aan de degelijke bouwkwaliteit. Hoog tijd om eens een paar bijzondere BMW young- en oldtimers uit te lichten.

Ford Mustang oldtimers blijven geliefd

Geplaatst op vrijdag 15 september 2017 in Besproken auto's
Ford Mustang verzekeren

Van alle oldtimers is de Ford Mustang waarschijnlijk de meest tijdloze variant. Van meet af aan was deze auto direct geliefd in Amerika en uiteindelijk ook binnen Europa en Nederland. Vandaag de dag zijn Ford Mustang oldtimers nog steeds ongekend populair. Daarom lichten wij in dit artikel een paar prachtexemplaren uit.

Oldtimers en milieuzones. Hoe zit dat?

Geplaatst op dinsdag 12 september 2017 in Uitgelicht
oldtimers en milieuzones

Steeds meer steden en grote gemeenten stellen zogenoemde milieuzones in ter verbetering van de luchtkwaliteit. Op zich een prima streven, echter ontstaat er vooral onder oldtimerbezitters steeds meer onduidelijkheid of zij straks ook niet meer met hun oldtimer de binnenstad in mogen. Hoe zit het nu precies met de regels omtrent milieuzones?

3 bijzondere Porsche oldtimers

Geplaatst op vrijdag 25 augustus 2017 in Besproken auto's

Wie Porsche zegt denkt aan snelheid en karakter. Het Duitse automerk kent een lange en rijke historie met zowel pieken als dalen. Hoewel de hedendaagse modellen nog altijd ongekend populair zijn, hebben de Porsche oldtimers en youngtimers toch iets speciaals. Wij lichten in dit artikel 3 bijzondere Porsche oldtimers uit.

3 bijzondere Ferrari oldtimers

Geplaatst op woensdag 9 augustus 2017 in Besproken auto's

Gaat uw hart sneller kloppen bij alleen al het horen van de naam Ferrari? Ferrari oldtimers zijn wellicht de meest gewilde en geliefdste oldtimers ter wereld. Dit is mede te danken aan de kwaliteit, de rijke historie en het bijzondere karakter van deze auto’s. Daarom zetten wij 3 bijzondere oldtimer Ferrari ‘s op een rij om bij weg te dromen. 

Hoe u het beste uw autoverzameling kunt verzekeren

Geplaatst op vrijdag 7 juli 2017 in Uitgelicht
autoverzameling verzekeren

Voor veel auto- en oldtimerliefhebbers is het verzamelen van auto’s niet alleen een (uit de hand gelopen) hobby, maar vaak ook een slimme belegging. Ongeacht de grootte van uw autoverzameling is het echter belangrijk dat al uw fraaie exemplaren goed zijn verzekerd. Maar hoe kunt u het beste uw complete autoverzameling in één keer verzekeren?

Oldtimer-verzekering.nl biedt nu ook eigen oldtimerverzekering!

Geplaatst op maandag 3 juli 2017 in Nieuws
oldtimer verzekering

Dankzij onze jarenlange expertise op het gebied van oldtimerverzekeringen en onze premie vergelijker hebben wij al ongekend veel oldtimer en youngtimer bezitters geholpen aan de juiste oldtimerverzekering. Oldtimers zijn onze passie en als specialist zijn wij daarom trots dat wij u nu ook onze eigen oldtimerverzekering kunnen bieden.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief