Oldtimerverzekering

Via Oldtimer-Verzekering.nl is het geen enkel probleem om uw oldtimerverzekering af te sluiten. Hierbij is het niet verplicht om uw dagelijkse auto ook bij ons te verzekeren. Ook zijn wij flexibel met auto’s die rijden op diesel of LPG. Daarnaast hebben wij zelfs mogelijkheden voor oldtimers die jonger zijn dan 25 jaar. Wel is het van belang dat uw auto als oldtimer is aangemerkt en is het maximale kilometrage 10.000 kilometer per jaar.

oldtimerverzekeringAls gespecialiseerd oldtimerverzekeraar zijn wij dagelijks actief met het verzekeren oldtimers. Zo hebben wij een groot netwerk van dealers, taxateurs en reparateurs. Door onze intensieve contact met verzekeraars kunnen wij gemakkelijk voor u technische vragen neerleggen. Zelfs voor bijzondere risico’s werken wij samen met verzekeraars uit Engeland en de Verenigde Staten.

Voordelen

 • Hoe ouder uw auto, hoe lager de premie van uw oldtimer.
 • Exclusieve mogelijkheden voor auto’s semi-oldtimers.
 • Gemakkelijk vergelijken en afsluiten van uw oldtimerverzekering.
 • Een professioneel team wat u graag te woord staat.
 • Ook verzekeringen voor auto’s zonder Nederlands kenteken.
 • Speciale premies voor oldtimer collecties.

Oldtimerverzekering informatie en service

Oldtimerverzekering vergelijken

Bereken uw persoonlijke premie en sluit direct online een oldtimerverzekering voor uw auto af.

Bereken uw premie

Pechhulp voor uw oldtimer

Speciaal voor oldtimers bieden wij pechhulp waarbij u goed wordt geholpen bij pech.

Pechhulp voor uw oldtimer

Taxatiewaarde

Bij ons is het mogelijk om uw oldtimer te verzekeren op basis van taxatiewaarde. Een onafhankelijke taxateur komt bij u langs om uw auto te taxeren. De getaxeerde waarde van deze taxateur wordt speciaal op uw polis aangetekend. Bij totaalverlies wordt deze waarde uitgekeerd minus het eventuele eigen risico. Het taxatierapport heeft altijd een beperkte geldigheid aangezien de waarde van een auto in de toekomst kan veranderen. Daarom is in de meeste gevallen de maximale geldigheid van een rapport twee of drie jaar.

Reacties

 • Blonk
  11 maart 2018

  Heeft u ook een verzekerering die periodieke dekking biedt ipv 1 jaar lang. Bijvoorbeeld op dagbasis aan en uit of op weekbasis. Ik rijd er bijna nooit in……….porsche uit 1990

  • Mark Reus
   12 maart 2018

   Beste heer/mevrouw Blonk,
   Bedankt voor uw reactie. Wij hebben geen verzekering met een tijdelijke dekking zoals u beschrijft. Bij een oldtimerverzekering baseren wij ons op beperkt gebruik wat begint vanaf 3.000 km per jaar. Dit zorgt ervoor dat wij een gunstig tarief kunnen aanbieden zodat de administratieve last zowel bij ons als bij u licht blijft. Als u een aanbieding wenst te ontvangen dan hoor ik dat graag.
   groeten,
   Mark

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.